Noi fotografii cu Prinţesa Charlotte care a împlinit 1 an

Publicat pe

Pe 2 mai, Prinţesa Charlotte, fiica ducilor de Cambridge a împlinit 1 an, iar cu aceasta ocazia familia regală britanică a dezvăluit mai multe fotografii cu micuţa printesă.

 

Realizate chiar de mama ei, Kate Middleton,  în luna aprilie, fotografiile o surprind pe Charlotte făcând primii paşi sau încercând să se ridice de pe un scaun.

 

Îmbrăcată în ţinute delicate, în tonuri pastel, Charlotte este adorabilă în timp ce râde spre aparatul de fotografiat sau se uită foarte atentă într-o parte.

 

Pentru ziua sa de naştere, Kate şi William au mers pe o variantă foarte simplă, sărbătorind-o la locuinţa lor de la Anmer Hall alături de câţiva prieteni foarte buni. Micuţa a primit însă scrisori de felicitare şi cadouri din 64 de ţari ale lumii.

 

Charlotte s-a născut la spitalul Saint Mary din Londra, iar primele fotografii cu ea au apărut imediat. Au urmat alte fotografii cu micuţa prinţesă surprinsă în braţele frăţiorului ei, Printul George, la botez, împreună cu parinţii săi în grădina Palatului Kensington sau în prima ei vacanţă în Alpi cu familia.

 

La 8 luni, Charlotte devenea cea mai influentă persoană din Marea Britanie, reuşind să o devanseze pe străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a. Fetiţa este şi un adevarat fashion icon, existând deja colecţii de haine inspirate de ea şi fiind creat un ruj care îi poarta numele.

 

Foto: Facebook

 

Noi fotografii cu Prinţesa Charlotte care a împlinit 1 anNoi fotografii cu Prinţesa Charlotte care a împlinit 1 an

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter