Noi măsuri de securitate pentru Kate, William şi cei doi copii ai lor

Publicat pe

Ducesa de Cambridge şi prinţul William beneficiază de noi măsuri de securitate, în încercarea de a le fi protejată intimitatea.

 

kate&william

 

După ce le-au cerut insistent paprazzilor să nu îi mai urmărească, aceştia au obţinut de curând permisiunea ca proprietatea lor de la Anmer Hill să nu fie survolată de niciun aparat de zbor.

 

Astfel, niciun avion sau dronă nu se va putea apropia de reşedinţa lor pe o rază de 2,5 km. Aceeaşi măsură de securitate vrea să ia şi Regina Anglei pentru proprietatea ei de la Sandrigham, unde intenţionează să-şi petreacă sărbătorile sfârşitului de an.

 

Kate şi William trebuie să se supună unor măsuri de securitate excepţionale, pe care uneori le mai şi încalcă. Astfel, în timpul turneului în Austalia şi Noua Zeelandă ceidoi au călătorit în acelaşi avion cu fiul lor, Prinţul George, deşi este interzis ca doi moştenitori direcţi la tron să meargă în acelaşi avion.

 

După ce a intrat în familia regală britanică, Kate a devenit una dintre cele mai bine păzite femei. Ea nu iese niciodată singură, fiind mereu însoţită de o gardă de corp care este femeie. Se pare că Ducesa şi cei doi copii se aflaăpermanent în atenţia unei astfel de gărzi înarmată cu un pistol calibru 9mm.

 

Tabloidele britanice susţin că Prinţul Charles, socrul lui Kate, ar fi cel care ar fi hotărât ca Ducesa să fie păzită doar de femei, după ce Prinţesa Diana, fosta lui soţie, a devenit foarte apropiată de bodygurdul ei, Barry Albert Mannakee.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter