Noul hot spot de stil urban AW LAB s-a lansat în România (P)

Publicat pe

Concept store-ul italian multibrand AW LAB a sosit în România, cu primul magazin din București, în AFI Cotroceni, la etajul 1.

Jurnaliști, vedete și influenceri au sărbătorit, ieri, deschiderea oficială a magazinului, descoperind cele mai căutate modele de sneakers și îmbrăcăminte.

AW LAB este un laborator de stil sportiv urban ce oferă clienților cele mai cool produse ale momentului și inspirație pentru a-și alcătui un stil young&cool.

Concepul AW LAB este unic: pe lângă gama extinsă de sneakers, aici puteți găși modele în ediție limitată aduse în exclusivitate în România în colaborare cu branduri celebre precum Nike, Adidas, Fila sau Puma.

Colecțiile AW LAB cuprind și gama de îmbrăcăminte sport și accesorii, perfecte pentru ținute relaxate, ce urmează trendurile momentului.

Despre AW LAB:

Fondat în 1997 sub numele Athletes World, brandul, parte a grupului Bata, are în prezent peste 200 de magazine la nivel internațional. Grupul Bata, liderul mondial în industria de încălțăminte, este prezent în peste 100 de țări cu 5.000 de magazine.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter