Nunta lui Jude Law cu Sienna Miller, umbrita de o carte a fostei neveste

Publicat pe

Jude Law si Sienna Miller sunt tot mai aproape de casatorie, insa zilele fericite pe care cei doi le petrec in prezent sunt umbrite de iminenta aparitie a unei carti a fostei neveste a lui Law, Sadie Frost.

Jude Law, Sienna MillerIntitulata „Crazy Days', cartea il are in centru pe actorul britanic impreuna cu care Sadie are trei copii. Cei doi au divortat in 2003, cand in viata lui Jude a intrat Sienna, cea care se dovedeste a fi marea lui iubire.

„Mi-am dat seama ca mariajul nostru s-a terminat in timpul vacantei in Thailanda. Am vazut asta in privirea lui, in felul in care se uita la mine. L-am intrebat daca ma mai iubeste. Nu a fost nevoie sa raspunda. Am cazut in depresie si mi s-a facut frica.', povesteste Sadie.

Ea a cunoscut episoade de autodistrugere, automutilandu-se cu o foarfeca, a devenit depresiva, in special dupa nasterea copiilor. „Dragostea profunda pentru el m-a facut sa-mi pierd controlul.', scrie Sadie Frost.

Foto: www.hepta.ro

 

 

 

 

 

Sadie Frost

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter