Nunta regala in Luxemburg: Cuplul princial roman, printre invitati

Publicat pe

In acest weekend, Principesa Mostenitoare Margareta si printul Radu s-au aflat in vizita la Luxemburg, onorand invitatia la nunta regala a ducelui mostenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiana Stéphanie de Lannoy.

 

Cadoul Familiei Regale romane pentru tinerii casatoriti a fost o rama dubla de fotografii si o cutie, ambele realizate din piele special pentru aceasta ocazie.

 

„Principesa Mostenitoare si cu mine am oferit Altetelor Lor Regale Marele Duce Mostenitor si Marea Ducesa Mostenitoare un dar de nunta cu iz romanesc. El este compus din doua piese create de Dan Coma, o cutie din piele si o rama dubla de fotografii, tot din piele, ambele cu cifrul regal comun al celor doi si realizate în culorile steagului national luxemburghez”, a declarat principele Radu pe blogul sau.

 

Dupa evenimentul desfasurat in sambata, Guillaume, in varsta de 31 de ani, a devenit cel de-al 7-lea mare duce al monarhiei luxemburgheze.

 

Principesa Margareta si Printul Radu

Foto: Hepta
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter