O mai ştiţi pe Geta din “Liceenii”? Cum arată actriţa Cesonia Postelnicu acum, la 51 de ani

Publicat pe

Numele Cesonia Postelnicu poate nu spune multe generaţiilor născute după „Liceenii', însă cei care au crescut cu filmul lansat în urmă cu 32 de ani i-au îndrăgit pe elevii Mihai, Ionică, Dana şi Geta. Actriţa are 51 de ani acum şi are acelaşi zâmbet cu care i-a cucerit pe fanii „Liceenilor'.

O mai ştiţi pe Geta din Liceenii'? Cum arată actriţa Cesonia Postelnicu acum, la 51 de aniO mai ştiţi pe Geta din Liceenii'? Cum arată actriţa Cesonia Postelnicu acum, la 51 de ani

Au trecut 32 de ani de la premiera filmului „Liceenii' şi dacă unii dintre actorii principali au rămas în lumina reflectoarelor şi sunt văzuţi mai des la televizor, Cesonia, a rămas cu precădere în lumea teatrului, mai cu seamă că este fiica celor doi mari artişti, Rodica Mureşan şi Sorin Postelnicu.

A mai jucat în filmele „Titanic Vals' (1994), „Astept provincia' (1995), „Semne in pustiu' (1996), „Valsul lebedelor' (2002) si „Azucena – Ingerul de abanos' (2005) şi a prezentat emisiunea 'Curier de ambe sexe'.

Pe langa aceste filme, ea a urcat şi pe scena Teatrului National, unde din 1994 până astăzi a jucat în piese precum „Ondine', „Bădăranii', „Călătorii cu mătuşa mea', „Femeile savant', „Egoistul' şi „Idolul şi Ion Anapoda'.

Acum, poate fi văzută în piesa „Cinci femei de tranziţie”, dar şi în spectacolul „Idolul şi Ion  Anapoda”, care va avea reprezentaţii pe 16 aprilie de la orele 19.30 şi pe 4 mai, de la orele 19.30, la Sala Studio.

Activitatea în teatru a Cesoniei Postelnicu nu a trecut neobservată: a obţinut Premiul UNITER „Marioara Voiculescu' pentru Cea mai bună actriţă de comedie» în rolul Nataşa – „Trei surori', dar şi pentru music hall-ul „Cabaret'.

Potrivit click.ro, Geta din „Liceeni' are un fiu cu Emilian Simion, cu care s-a căsătorit în 1997 şi de care a divorţat în 2005. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter