O mai ții minte pe Andreea Spătaru, prima asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani”? Uite cum arată acum!

Publicat pe

Andreea Spătaru este prima asistentă de la „ Neața cu Răzvan și Dani' și la începutul anilor 2000 făcea furori în revistele pentru bărbați. Imediat ce a devenit mămică, blonda s-a retras din viața publică și, în prezent, jobul care îi ocupă tot timpul este acela de mamă pentru o fetiță de 10 ani și un băiat de un an.

O mai ții minte pe Andreea Spătaru, prima asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani'? Uite cum arată acum!O mai ții minte pe Andreea Spătaru, prima asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani'? Uite cum arată acum!

Nimeni n-ar fi crezut că mariajul cu Sorin Marica va rezista atât de mult, gurile rele fiind de părere că afaceristul este doar colacul de salvare de care blonda avea nevoie pentru a ieși din relația tumultoasă cu Ion Boschet, iubitul ei care acum mai bine de 10 ani o bătea în plină stradă.

Atunci, Andreea Spătaru era una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc, făcea senzație în pictoriale incendiare și mai toată lumea o asocia cu revistele pentru bărbați.

A pozat în Playboy când era gravidă în luna a șaptea

Odată ce s-a măritat cu Sorin și s-a mutat în America, viața Andreei Spătaru a luat o turnură frumoasă. A rărit aparițiile publice, dar nu a renunțat la pictorialele nud. O astfel de ședință foto incendiară s-a petrecut chiar când blonda era însărcinată în luna a șaptea.

Blonda pe care toată lumea o știa drept prima asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani' a spus întotdeauna că își dorește să fie o mamă tânără, însă a fost primită cu surprindere vestea că este însărcinată imediat ce l-a cunoscut pe Sorin.

Și pentru a convinge pe toată lumea că este o gravidă superbă, în 2009 a pozat în Playboy cu burtica la vedere. Andreea a devenit, astfel, singura femeie însărcinată din istoria revistei. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter