O mai ții minte pe Narcisa Suciu? Ce face și cum arată la 10 ani de când s-a mutat în Finlanda

Publicat pe

De aproape zece ani, Narcisa Suciu locuiește în Finlanda, împreună cu soțul și fiica ei și chiar dacă s-a adaptat temperaturilor scăzute de acolo, încă mai ia în calcul să revină în România. Însă, dacă și-ar convinge soțul finlandez să se mute cu ea în țară, n-ar mai vrea să locuiască în București, ci ar alege Timișoara pentru că acolo locuiește mare parte din familia ei.

O mai ții minte pe Narcisa Suciu? Ce face și cum arată la 10 ani de când s-a mutat în FinlandaO mai ții minte pe Narcisa Suciu? Ce face și cum arată la 10 ani de când s-a mutat în Finlanda

Narcisa Suciu a plecat în Finlanda când fiica ei era în clasa a cincea. Acum, Daria are 21 de ani și studiază artele plastice la Helsinki. Motivul pricipal pentru care cele două s-au mutat din România l-a reprezentat căsătoria cu Veikko Miettinen, un apreciat artist etno local pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe. Al doilea motiv a fost sistemul de învățământ, despre care citise că este cel mai performant din lume.

„Am văzut-o pe fiica mea transformându-se. Pentru că noi când am plecat era în clasa a 5-a şi acolo tot în clasa a 5-a ne-am dus direct, adică nu a pierdut niciun an şi am văzut cât de greu s-a dezvăţat de tot ce învaţase aici, începând de la cele mai simple, dar de fapt importante lucruri pentru cei dei aici, de genul «tu nu-i spui doamnei altfel decât doamna învăţătoare», iar acolo toţi îi spuneau «mie imi spui pe nume»”, a povestit Narcisa Suciu la „Răi da’ buni”.

Narcisa Suciu nu se opune total ideii de a se muta în România, mai cu seamă că încă primește multe invitații de a cânta la diverse evenimente din țară, dar nu ar lua în calcul Bucureștiu, ci Timișoara.

„Eu mă simt acasă peste tot. Asta cu graniţele fizice n-o mai simt de foarte multă vreme, de când m-am învăţat că e ok să mergi cu avionul şi că e sigur şi că nu e nicio problemă. Dacă mi se face dor de un loc mă urc în avion şi am plecat”, a mai spus vedeta în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter