O mai ții minte pe Oana Mareș? Revine în televiziune după o pauză de 4 ani!

Publicat pe

O mai ţineţi minte pe Oana Mareş? Prezenta emisiunea „Its show time', difuzată pe Antena 2. În urmă cu patru ani s-a retras din televiziune pentru a se dedica în exclusivitate familiei, dar pe 15 aprilie va reveni pe sticlă, pentru a prezenta emisiunea „OANApp, care va fi difuzată pe TVR 2, de la ora 15.00.  

O mai ții minte pe Oana Mareș? Revine în televiziune după o pauză de 4 ani!O mai ții minte pe Oana Mareș? Revine în televiziune după o pauză de 4 ani!

Emisiunea pe care o prezintă Oana Mareş va avea o durată de două ore şi va fi împărţit în două părţi. Prima oră, de la 15.00 la 16.00, va fi dedicată informaţiilor utile, iar publicul va descoperi locuri şi oameni fascinanţi.

„Show-ul are o parte de la 15.00 la 16.00, iar de la 16.00 la 17.00 se difuzează un serial pe care avem un concurs (cuvânt cheie postat la un anumit moment, pe care telespectatorii ni-l vor trimite ulterior) şi de la 17.00 la 18.00 din nou intrăm în direct, pentru o oră de divertisment, a spus Oana Mareş.

„Pe lângă abordarea inteligentă şi cu mult umor, vom avea partea şi de o «bătălie» între generaţii. Am ales doi reprezentanţi ai noii generaţii, Ceanu şi Andrei, nu întâmplător, ci pentru a fi în contact cu modul lor de gândi, pentru a vedea lucrurile şi prin ochii lor. Iar eu le voi împărtăşi din experienţa şi «înţelepciunea» omului matur. În plus, sunt convinsă, că vă veţi îndrăgosti de ei, a încheiat Oana Mareş.

„Am rămas cu emoția și fericirea că am fost la Televiziunea Română!'

Televiziunea Română este o dragoste mai veche pentru Oana Mareş. Prezentatoarea TV a povestit pentru VIVA! o întâmplare petrecută când ea avea doar 19 ani şi s-a prezentat la un casting pentru TVR 2.

„Nu am povestit până acum, dar primul casting din viața mea s-a întâmplat când aveam 19 ani, pentru TVR 2 chiar. Mă urmărește cifra 2. Aveam 19 ani și am văzut în ziar anunțul: se caută tineri pentru o emisiune nouă. A fost o zi lungă. Au venit foarte mulți oameni, aşa cum vedem acum la marile concursuri de talente. O coadă lungă se desfășura până la parter. A durat cam opt ore până să intru pentru a da proba.

Eram foarte serioasă, mult prea serioasă, dar am trecut, totuși, de selecție. Am rămas printre finaliști, dar nu am intrat în proiect. Am rămas cu emoția și fericirea că am fost la Televiziunea Română, printre finaliști. Apoi mi-am luat gândul de la televiziune până la 24 de ani. Au trecut ceva ani, de atunci, dar iată-mă aici!', a declarat Oana pentru VIVA!.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter