O mai ţineţi minte pe „Barbie de România”, blonda care a leşinat pe scena X FACTOR, acum 4 ani? Şi-a pus silicoane şi este complet schimbată!

Publicat pe

O mai ţineţi minte pe „Barbie de România', blonda care a leşinat pe scena X FACTOR, în toamna lui 2015? La vremea aceea, Sabrina Fabian a atras atenţia nu prin calităţile sale vocale excepţionale, ci prin eforturile pe care le făcea să semene cu păpuşa Barbie. Între timp, n-a reuşit o carieră în muzică, dar s-a „tunat' fizic şi este complet schimbată.

O mai ţineţi minte pe „Barbie de România', blonda care a leşinat pe scena X FACTOR, acum 4 ani? Şi-a pus silicoane şi este complet schimbată!O mai ţineţi minte pe „Barbie de România', blonda care a leşinat pe scena X FACTOR, acum 4 ani? Şi-a pus silicoane şi este complet schimbată!

Sabrina Fabian are în gând să-și facă multe operații estetice pentru a fi considerată o adevărată „Barbie de România'. Blonda, care între timp este brunetă, şi-a operat nasul, şi-a mărit buzele şi şi-a pus şi silicoane.

„Vreau să-mi remodelez obrajii. M-am injectat în obraji ca să-mi topească grăsimea. Mă injectez și în bărbie pentru că nu am bărbia destul de proeminentă. Dacă nu-mi pun din nou aparatul dentar pot apărea probleme. Vreau să-mi injectez și buzele pentru că sunt micuțe”, spunea Sabrina Fabian anul trecut.

În vârstă de 21 de ani acum, Sabrina Fabian a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook şi a devenit cunoscută după ce a leşinat pe scena de la „X FACTOR.

Încercând să-şi impresioneze fanii de pe reţelele de socializare, „Barbie de România' a postat pe Facebook un videoclip în care încearca să cânte melodia „Love the way you lie”, dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: „N-ai treabă cu muzica', „Caloriferul meu e mai bun' sau „Ești afonă'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter