O mai țineți minte pe Doria Ivan, prima bombă sexy de la TV? Cum arată și ce mai face acum, la 42 de ani

Publicat pe

Doria Ivan a fost prima bombă sexy de la TV, mult înainte să devină celebre Cruduța sau Bianca Drăgușanu. În urmă cu 22 de ani, Doria făcea senzație la Național TV și după o căsnicie eșuată, și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist, căruia îi va dărui în curând un copil.

Doria Ivan a debutat în Libertatea ca prezentatoare a rubricii Vremea. A fost o prezenţă exotică şi a atras atenţia imediat, mai cu seamă că avea pielea acoperită de tatuaje și nu avea nici o reținere în a-și arăta silicoanele. Despre Doria se știa, la vremea aceea, că avea intervenții estetice la coapse, abdomen, sâni, buze.

Între timp, „regina tunning-ului' din România a ajuns să prezinte rubrica Meteo la Naţional TV şi o perioadă a fost asistentă TV, însă a renunțat la cariera din televiziune după ce a avut și o apariție extrem de apreciată într-o revistă pentru bărbați.

Din păcate, nu i-a mers foarte bine pe plan personal pentru că mariajul cu Laurențiu Niculescu, cunoscut drept Lulu de la Școala Vedetelor, s-a destrămat după ce bărbatul ar fi înșelat-o. După acest episod, Doria s-a retras din atenția publicului și s-ar fi mutat din țară.

Fosta vedetă TV are 42 de ani acum, este căsătorită cu un om de afaceri a cărui identitate o păstrează secretă și și-a anunțat prietenii de pe site-urile de socializare că este însărcinată.

'Am trecut prin atâtea anul trecut că nici nu știu… Simțim amândoi că Universul s-a gândit ca măcar sarcina să fie frumoasă, ușoară, fără nici un fel de probleme', a spus Doria Ivan amicilor săi.

În plus, Doria a povestit și cum a primit soțul ei vestea că va fi tătic. 'Adevărul este că tati este leșinat, atât de mândru că va avea un copil… Mai că nu și-a scris pe frunte, așa mândru este', a mai dezvăluit frumoasa Doria.

Deși stă departe de lumea mondenă de mulți ani încoace, Doria Ivan este o prezență activă pe site-urile de socializare și face paradă de poze sexy pentru cei care îi urmăresc conturile.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro