O mai țineți minte pe Doria Ivan, prima bombă sexy de la TV? Cum arată și ce mai face acum, la 42 de ani

Publicat pe

Doria Ivan a fost prima bombă sexy de la TV, mult înainte să devină celebre Cruduța sau Bianca Drăgușanu. În urmă cu 22 de ani, Doria făcea senzație la Național TV și după o căsnicie eșuată, și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist, căruia îi va dărui în curând un copil.

O mai țineți minte pe Doria Ivan, prima bombă sexy de la TV? Cum arată și ce mai face acum, la 42 de aniO mai țineți minte pe Doria Ivan, prima bombă sexy de la TV? Cum arată și ce mai face acum, la 42 de ani

Doria Ivan a debutat în Libertatea ca prezentatoare a rubricii Vremea. A fost o prezenţă exotică şi a atras atenţia imediat, mai cu seamă că avea pielea acoperită de tatuaje și nu avea nici o reținere în a-și arăta silicoanele. Despre Doria se știa, la vremea aceea, că avea intervenții estetice la coapse, abdomen, sâni, buze.

Între timp, „regina tunning-ului' din România a ajuns să prezinte rubrica Meteo la Naţional TV şi o perioadă a fost asistentă TV, însă a renunțat la cariera din televiziune după ce a avut și o apariție extrem de apreciată într-o revistă pentru bărbați.

Din păcate, nu i-a mers foarte bine pe plan personal pentru că mariajul cu Laurențiu Niculescu, cunoscut drept Lulu de la Școala Vedetelor, s-a destrămat după ce bărbatul ar fi înșelat-o. După acest episod, Doria s-a retras din atenția publicului și s-ar fi mutat din țară.

Fosta vedetă TV are 42 de ani acum, este căsătorită cu un om de afaceri a cărui identitate o păstrează secretă și și-a anunțat prietenii de pe site-urile de socializare că este însărcinată.

'Am trecut prin atâtea anul trecut că nici nu știu… Simțim amândoi că Universul s-a gândit ca măcar sarcina să fie frumoasă, ușoară, fără nici un fel de probleme', a spus Doria Ivan amicilor săi.

În plus, Doria a povestit și cum a primit soțul ei vestea că va fi tătic. 'Adevărul este că tati este leșinat, atât de mândru că va avea un copil… Mai că nu și-a scris pe frunte, așa mândru este', a mai dezvăluit frumoasa Doria.

Deși stă departe de lumea mondenă de mulți ani încoace, Doria Ivan este o prezență activă pe site-urile de socializare și face paradă de poze sexy pentru cei care îi urmăresc conturile.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter