O mai țineți minte pe Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire? Cum arată Mihaela Bărluțiu acum: este mamă și soție

Publicat pe

O mai țineți minte pe Nicole din Lacrimi de iubire? Au trecut 16 de când această telenovelă era urmărită, cu sufletul la gură, de toată România și actorii deveniseră, peste noapte, mari vedete. Unii au rămas în showbiz, alții au dispărut. Este și cazul actriței Mihaela Bărluțiu, Nicole din Lacrimi de iubire!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Bărluțiu a jucat-o pe Nicole Varlam în telenovela de succes 'Lacrimi de Iubire'. Deși a fost foarte apreciată de public, actrița s-a retras imediat din meserie și a ales să se mute în Statele Unite ale Americii. A plecat împreuna cu familia sa, soțul Valentin și cele două fetițe pe care le au împreună, Nicole și Jasmine.

În prezent, fosta actriță, care are 32 de ani și își spune Daniela în loc de Mihaela, este o femeie de afaceri de succes în Statele Unite. Alături de soțul sau, Vali, deține o afacere cu un uriaș parc auto care include de la mașini mici, pentru plimbări rapide pe la casele vedetelor din Beverly Hills, la microbuze care fac tururi la studiourile din Hollywood și până la bolizi de lux, pentru dinastiile princiare arabe care se mută vara la Los Angeles. 

„Eu ve­nisem doar pentru o vacanță la Vali, pe care l-am cunoscut în România. Mi se terminase contractul în perioada aia, n-aveam nimic nou semnat și am zis ca vin să stau doar o lună. Și am rămas! Dar nu știu cum am rămas! Totul a fost spontan. N-am găsit nimic foarte frumos la început, nici măcar nu mi-a placut. Dar m-am obișnuit treptat. După care am început să vizitez cu Vali America', declara Mihaela în 2018, pentru OK! Magazine.

O mai țineți minte pe Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire? Cum arată Mihaela Bărluțiu acum: este mamă și soțieO mai țineți minte pe Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire? Cum arată Mihaela Bărluțiu acum: este mamă și soție

Cum arată acum Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire

Mihaela a povestit cum a început să lucreze cu soțul ei și recunoaște că nu este o muncă ușoară. Împreună, cei doi soți dețîn un grup de firme în care lucrează 85 de romani și alti peste o suta de americani.

Dincolo de munca, Mihaela și Vali au împreună doua fete  și locuiesc într-un cartier cochet din Beverly Hills. Fiica cea mare e colega cu băiatul lui Elton John, la grădiniță cu acces exclusivist și taxe pe măsură, potrivit protv.ro. 

„Am fost în New York, în Miami și a început să-mi placă. Am început să mă implic în business-ul lui Vali cam la șase luni de la venirea mea. Ma plic­tiseam foarte rău acasa, voiam să mă angajez si el mi-a zis: «Vino si ajuta-ma la companie». (…) Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental si Apartments. Este foarte mult de muncă și e greu să te împarți peste tot', a mai spus Mihaela.

Citește și:

Îți mai aduci aminte de Maia din Lacrimi de iubire? S-a căsătorit și s-a retras din viața publică

Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood! Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

Povestea telenovelei Lacrimi de iubire

Familia Varlam se număra printre cele mai bogate familii din România. Grigore (jucat de Bebe Cotimanis), capul familiei, era un om de afaceri care pusese bazele unui adevărat imperiu.

Protagonistul era recăsătorit cu Simona (jucată de Carmen Tănase), care își împlinise astfel visul de a trăi în confort. Problemele familiei Varlam încep, însă, cu Nicole, fiica lui Grigore și sora vitregă a lui Mihai (jucat de Lucian Viziru), o tânără foarte frumoasă, dar răsfățată, crescută în lux și obișnuită să obțină tot ceea ce își dorește.

Un alt personaj principal este Andrei Popa (jucat de Dan Bordeianu), student la Teatru, un tânăr talentat, cu personalitate puternică, ce își adoră mama, pe Angela (jucată de Cezara Dafinescu) cu care locuiește.

Ei se descurcă destul de bine, chiar dacă Anghel (jucat de Gheorghe Visu), tatăl lui Andrei, și-a părăsit familia.

Andrei o curtează pe Nicole, însă Grigore nu-l consideră un candidat potrivit la mâna fiicei lui. Alexandra (jucată de Adela Popescu) este și ea studentă, locuiește la Cluj, mai ales din cauza Amaliei (jucată de Elvira Deatcu), noua soție a tatălui ei, care a reușit să pună mâna pe afacerile familiei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter