O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan? Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani

Publicat pe

Lucia Bubulac a fost soţia lui Cătălin Crişan timp de 20 de ani, iar după divorţul din 2009 a declarat că a suferit foarte mult. Chiar şi aşa, amândoi au mărturisit că mariajul a fost unul dintre cele mai mari regrete din viaţa lor.

O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan? Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de aniO mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan? Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani

Lucia Bubulac este de profesie medic şi a cochetat cu muzica, apărând în repetate rânduri în duete cu Cătălin Crişan pe vremea când formau un cuplu.

Lucia şi Cătălin au împreună doi copii, Raris (15 ani) şi Daria (18 ani), iar cântăreţul declara, în urmă cu câţiva ani, că relaţiile cu ei s-au răcit considerabil după ce a apărut pe lume fetiţa lui din următoarea căsătorie, care a avut loc un an mai târziu după divorţul de Lucia. Nici căsnicia cu Alina Cupşa nu a funcţionat pentru artist şi cei doi au divorţat după doar trei ani.

După separarea de Cătălin Crișan, Lucia Bubulac recunoștea că a suferit, dar că a fost motivată să meargă mai departe de cei doi copii ai săi.

„Aş fi ingrată să nu recunosc că am suferit, dar am luat acest eveniment ca pe o provocare a vieţii şi am fost foarte motivată avându-i alături pe Raris şi Daria. Ei mi-au dat putere şi încredere că împreună putem să mergem mai departe', spunea Lucia Bubulac după separarea de Cătălin Crișan.

Lucia a povestit presei că decizia de a divorţa i-a aparţinut cântăreţului, motivul fiind o altă femeie. „Cătălin şi-a dorit să divorţăm, iar eu am fost de acord. În perioada aceea nu am vorbit câteva luni, eram certaţi, asta după ce el se purta destul de urât cu mine, ţipa. Atunci el a plecat într-o vacanţă romantică în Grecia cu acea Laura. Şi-a facut bagajele şi a plecat. La ceva timp după aceea mi-a spus că vrea sa divorţăm', a declarat Lucia Bubulac în urmă cu câţiva ani.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter