O piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker” este compusă de doi români

Publicat pe

Doi români au compus piesa interpretată de Nicki Minaj și Nick Jonas – „Bom Bidi Bom' – de pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades Darker. Aceștia nu sunt la prima piesă ce reușește să aibă succes pe plan internațional întrucât ei sunt producatorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA la nivel internațional.

 

 

Marco & Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac),  căci despre ei vorbim, au compus alături de Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha, piesa Bom Bidi Bom',  inclusă pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades Darker'.

 

 

 

 

„Suntem onorați să facem parte din acest proiect. Când am făcut piesa nu ne imaginam că va ajunge să fie cântată de Nicki Minaj și Nick Jonas, niște artiști enormi în întreaga lume. Apoi când am aflat că va fi inclusă pe coloana sonoră a „Fifty Shades Darker' am fost și mai uimiți pentru că filmul are o audiență impresionantă, iar piesele care au fost pe coloana sonoră a primului film au fost hituri în toată lumea' au declarat cei doi producători.

 

Marcel Botezan si Sebastian Barac sunt producătorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii: Hot', Sun is Up', Déjà Vu', Club Rocker'.

 

Bianca Ion

 

Foto: PR, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter