O poveste demnă de un film! Cum arată acum Corina, fosta soție a lui Adrian Enache și cum este relația lor, în prezent!

Publicat pe

Adrian Enache a divorţat de Corina, mama fiicei sale, Diana, în toamna anului 2009. Motivul este unul cunoscut de toată lumea: Iuliana Marcic, actuala lui soție, cu care s-a iubit mai bine de 15 ani, când era însurat. La aproape 10 ani de la separare, Corina Enache arată mai bine ca oricând.

O poveste demnă de un film! Cum arată acum Corina, fosta soție a lui Adrian Enache și cum este relația lor, în prezent!O poveste demnă de un film! Cum arată acum Corina, fosta soție a lui Adrian Enache și cum este relația lor, în prezent!

Se spune că nu există depresie pe care un cocteil savurat la umbra unui palmier, pe o plajă exotică să nu o poată trata. Aceasta a fost, de altfel, una dintre reţetele unei vieţi fericite post-divorţ şi pentru Corina Enache, potrivit apropiaţilor săi.

Fosta soţie a lui Adrian Enache este managerul unei agenţii de turism şi călătoreşte foarte des, iar acest stil de viaţă se pare că îi prieşte de minune.

Corina este blondă şi mereu zâmbitoare în pozele postate  pe reţelele de socializare, însă îşi ţine viaţa privată departe de Facebook. Postează frecvent fotografii din locaţii exotice, împreună cu prieteni şi grupuri de turişti şi prin prisma jobului pe care îl are.

Corina și Adrian Enache au împreună o fată, Diana, în vârstă de 23 de ani acum. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter