Oana Andoni si-a botezat fetita la Sinaia

Publicat pe

A fost cea mai fericita zi din viata mea', spune din toata inima Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din week-end, despre ziua in care si-a botezat fetita in varsta de aproape 3 luni.

Oana Andoni, Ana EricaAna Erica a fost crestinata la Sinaia, acolo unde si-a petrecut primele luni din viata. A fost un botez plin de bucurie, intr-un cadru intim, alaturi de cei apropiati: de familiesi prieteni', povesteste vedeta Pro Tv.

Chiar daca nu a parut a fi foarte rabdatoare inainte de eveniment,dupa ce a fost scaldata in cristelnita, micuta Ana Erica s-a linistit si a zambit tuturor celor prezenti. Foarte vesela si comunicativa, Ana Erica nu a vrut sa stea departe de prima ei petrecere, asa ca a stat treaza intreaga seara si a dansat impreuna cu parintii, nasii si bunicii.

Oana Andoni, Ana Erica

Primul eveniment important din viata micutei a fost un examen dificil si pentru parintii ei care au fost coplesiti de emotii si trairi intense: Am fost foarte emotionati si extrem de fericiti. M-am simtit cu adevarat implinita.A fost cea mai fericita zi din viata mea.', a marturisit Oana Andoni.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter