Oana Roman a ajuns de la botezul fetiței Gabrielei Cristea direct la spital! Ce au descoperit medicii

Publicat pe

Deși se simțea foarte rău, Oana Roman a participat la botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Din păcate însă, ulterior vedeta a ajuns direct la spital. Iată ce au descoperit medicii!

Deși se simțea extrem de rău, la finele săptămânii trecute, când a participat la botezul fetiței Gabrielei Cristea, Oana Roman a ajuns prima la eveniment, unde a rezistat eroic până ce s-au făcut pozele la panou. Ulterior, vedeta a plecat direct la spital, unde a fost imediat supusă unor analize, în urma cărora s-a descoperit afecțiunea de care suferea Oana. „Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit, a declarat vedeta.

Oana Roman, foc și pară la botezul micuței Thea Iris

Oana Roman s-a supărat foarte rău înaintea petrecerii de botez pe care au dat-o Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu ocazia creştinării fiicei lor celei mici, Thea Iris. Oana Roman spune că a ajuns prima la eveniment, la ora anunţată de gazde, deşi se simţea foarte rău, dar s-a trezit singură acolo pentru că nici măcar Gabriela şi Tavi nu au ajuns la timp la eveniment.

„Numai eu eram în stare ca în ziua în care mi-a fost foarte rău şi am zăcut în pat, să mă mobilizez, să mă îmbrac, să mă aranjez şi să ajung la eveniment la care am fost invitată şi să nu fie nimeni. Adică, tot eu să ajung prima.

Nici măcar cei care ne-au invitat nu sunt aici. Şi eu chestia asta nu o înţeleg! N-am să înţeleg niciodată de ce oamenii nu sunt la timp nici măcar la evenimentele pe care ei le fac.

Şi uite cum stau eu ca proasta, deşi mi-e foarte rău, în drum, într-o parcare goală, unde nu este absolut nimeni. Până o să învăţăm că nu trebuie să întârziem, mai durează!”, le-a povestit Oana Roman fanilor ei de pe Instagram.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter