Oana Roman, cu ochii în lacrimi: „Totul s-a întâmplat ca un miracol!”/Motivul pentru care a plâns la VIVA! Influencers Party

Publicat pe

În mai puțin de două luni, Oana Roman se va muta în casa visurilor sale, când credea mai puțin că se va putea întâmpla acest lucru. Miracolul, așa cum numește Oana ceea ce i se întâmplă acum, a făcut să găsească o casă mare și frumoasă la un preț foarte bun, când nu se aștepta. Crede că Dumnezeu a ajutat-o, mai ales că se va muta împreună cu ea, Marius și fetița lor, Izabella, și mama Oanei, Mioara Roman. Oana a rememorat, cu ochii în lacrimi, minunile care i s-au întâmplat în ultimele luni în cadrul unui interviu live, la VIVA! Influencers Party.

Oana Roman, cu ochii în lacrimi: „Totul s-a întâmplat ca un miracol!'/Motivul pentru care a plâns la VIVA! Influencers PartyOana Roman, cu ochii în lacrimi: „Totul s-a întâmplat ca un miracol!'/Motivul pentru care a plâns la VIVA! Influencers Party

„Ne pregătim să ne mutăm într-o casă mare, unde intimitatea nu va mai fi o problemă. În noiembrie ne mutăm, momentan este șantier. Este o casă foarte frumoasă, cum nici nu visam. Mulțumesc lui Dumnezeu și sunt recunoscătoare în fiecare minut pentru asta.

Vorbesc cu muncitorii care muncesc acum la casă de la egal la egal pentru că mă pricep. M-am mutat în vreo șapte case până acum, de când am terminat facultatea și toate șantierele le-am făcut singură. Marius nu era pe vremea aia, așa că mă pricep.', ne-a povestit Oana Roman la VIVA! Influencers Party, în cadrul unui interviu care poate fi ascultat pe pagina pe Facebook a revistei.

Întrebată câți bani a costat casa în care urmează să se mute, Oana a răspuns sincer.

„Eu nu am bani. Câștig destul de bine, dar nu suficient încât să pun deoparte. Dumnezeu m-a ajutat să vând apartamentul cu o sumă foarte bună și să cumpăr o casă cu o sumă mai mică decât cea primită pe apartament. Astfel, mi-au rămas niște bani cu care eu să pot face renovări. Apartamentul l-am vândut cu 180 de mii de euro, iar casa am cumpărat-o cu 155 de mii de euro. Dumnezeu m-a ajutat, nu a ținut de mine!

În momentul în care am știut că mama va veni să stea cu noi, a fost o zi în care au am clacat psihic pentru că nu știam ce voi face. Era cu câteva zile înainte de nunta lui Brigitte. (nr. Pastramă). În momentul în care mi s-a spus că mama mai poate sta acolo unde stătea doar până la finalul lunii, m-a sunat Brigitte și pentru că ea îmi este prietenă bună și un om care înțelege astfel de lucruri, eu am răbufnit și am început să plâng și să mă jelesc îngrozitor.

Brigitte mi-a zis – Eu sunt doar un om, tu ești doar un om. Numai puterea lui Dumnezeu te poate ajuta! Roagă-te!. Eu i-am spus că, oricum, tot ce am realizat, am făcut rugându-mă la Dumnezeu. Și după ce am închis cu ea, din momentul ăla și în fiecare zi, fiecare seară și fiecare dimineață mă rugam la Dumnezeu și spuneam – Doamne, eu sunt doar un om. Numai Tu cu puterea Ta poți să mă ajuți! Numai Tu cu puterea Ta poți să-mi deschizi calea și să-mi găsești o variantă să ies din situația asta.

Și din momentul ăla, lucrurile s-au aliniat perfect. Prima fată care a venit să vizioneze apartamentul l-a cumpărat. Când căutam casă de cumpărat, am găsit-o pe asta, care nici măcar nu era pusă pe lista de vânzări. M-am dus, am văzut-o și am zis că o vreau.

Totul s-a întâmplat ca un miracol, ca și cum Dumnezeu îmi scotea în față fix oamenii de care aveam nevoie.

Oamenii nu cred, dar dacă realmente îți dorești un lucru și  ai credința în tine că se poate și se rezolvă, Dumnezeu te ajută.', ne-a povestit Oana, cu ochii în lacrimi.

Prima apariție publică după ieșirea din spital

La VIVA! Influencers Party a fost prima apariție publică a Oanei Roman după ieșirea din spital. Ea a ajuns la perfuzii, chiar de la petrecerea de botez a micuței Iris, fetița Gabrielei Cristea, sâmbătă noaptea. Epuizarea ultimelor zile, stresul și odihna insuficientă au trimis-o pe urgență pe mâna medicilor.

Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit, a declarat vedeta.

După două zile la spital, Oana și-a revenit și cu forțe proaspete, și-a reluat activitatea.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:
Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendrick’s prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design”

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter