Oana Sîrbu a pozat în lenjerie intimă la 51 de ani. Fanii sunt în delir: „Basic Instinct. Nu pot să cred!”

Publicat pe

Nu, nu este nici o greşeală în titlu! Oana Sîrbu a pozat în lenjerie intimă cu portjartier, acesta fiind modul ei inedit de a marca pragul de 50 de ani. Oana a postat fotografia pe Instagram şi a primit zeci de comentarii din partea fanilor, toate pozitive, unii dintre ei chiar asemănând-o cu Sharon Stone în filmul „Basic Instinct'.

 

Oana Sîrbu a pozat în lenjerie intimă la 51 de ani. Fanii sunt în delir: „Basic Instinct. Nu pot să cred!'Oana Sîrbu a pozat în lenjerie intimă la 51 de ani. Fanii sunt în delir: „Basic Instinct. Nu pot să cred!'

Oana Sîrbu dă „vina' pe gene, dar pare că a descoperit elixirul tinereţii! La 51 de ani are aceeaşi greutate din liceu şi o piele de invidiat, fiind una dintre puţinele vedete din România care nu au semnat condica pe la medicul estetician.

Fără nici o operaţie estetică în palmares, ci doar un stil de viaţă sănătos şi sport, Oana Sîrbu nu doar că şi-a menţinut greutatea de acum 35 de ani, dar are şi un tonus de adolescentă.

„Ești Monica Bellucci a noastră', „Ești superbă și super sexy, ai tot respectul meu', „Cu tot respectul, ești bună rău', „Nu pot să cred!', „Basic Instinct!', au reacţionat prietenii virtuali.

 

Rutina de înfrumuseţare. Cum se îngrijeşte Oana Sîrbu

 

Vedeta din filmul „Liceenii’ mărturisea că este adesea invidiată pentru formele sale, însă nu urmează o dietă drastică de slăbire, ci trăiește pe ideea că echilibrul este cea mai bună soluție pentru o siluetă armonioasă după 50 de ani.

„Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci.

Nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte. Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat. Merg şi la sala de sport, dar nu asiduu, nu fac performanţă. Acum fac Pilates.’, a povestit Oana Sârbu pentru Click!.

„Am făcut înot și atletism de performanță. Aș fi vrut să fac balet. Practic fitness și orice tip de masaj – de relaxare, chinetic, reflexoterapie, de drenaj limfatic”, declara Oana, în anii trecuți. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter