Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate: "Am locuit în casă cu acest om. Respectă femeile"

Publicat pe

Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate. Cazul fraților Tate este unul complex și cu implicații foarte grave. Cei doi sunt cercetați pentru trafic de persoane, sechestrare, viol și spălare de bani, iar în prezent se află sub arest preventiv, pentru 30 de zile. Iată că în apărarea celor doi vine o fostă directoare de penitenciar, Oana Tașcău, care a fost demisă din funcție în 2013. Aceasta este în prezent model pentru adulți și a sărit în apărarea lui Andrew Tate, spunând că este un om „bun”, care „respectă femeile”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate. Andrew și Tristan Tate au fost percheziționați de autorități în decembrie 2022, iar ulterior s-a decis arestarea acestora pentru 30 de zile. Avocatul britanicilor a făcut apel, iar pe 10 ianuarie, magistrații vor decide dacă îi vor lăsa în libertate. Între timp, victime din afara României și-au povestit experiența terifiantă pe care ar fi trăit-o cu Andrew și Tristan Tate. În România, cei doi ar fi acționat alături de alte două românce, dintre care una a lucrat ca ofițer de poliție, iar ulterior a devenit model de videochat. Recent, Oana Tașcău, fosta directoare a Penitenciarului Craiova-Pelendava, a sărit în apărarea lui Andrew Tate. Ea a fost demisă din funcție în 2013, iar în prezent este, de asemenea, model Only Fans.

Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate: "Am locuit în casă cu acest om. Respectă femeile"Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate: "Am locuit în casă cu acest om. Respectă femeile"

Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar și model Only Fans, sare în apărarea lui Andrew Tate

Cazul fraților Tate a pus autoritățile pe jar, încă din aprilie anul trecut, când Ambasada SUA a anunțat că o americancă ar fi fost sechestrată la vila din Voluntari a britanicilor. DIICOT a găsit la acel moment două tinere, una din SUA și cealaltă din Republica Moldova. După nouă luni de anchetă, frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile. Cei doi ar fi avut parte de complicitatea a două românce, dintre care o fostă polițistă, Luana Radu, care a devenit model Only Fans. Iată că, recent, fosta directoare a Penitenciarului Craiova-Pelendava, Oana Tașcău, actualmente model videochat, a sărit în apărarea lui Andrew Tate. Din declarațiile acesteia de pe TikTok, Andrew Tate ar fi „un om bun” care „respectă femeile”.

Citește și: Frații Tate, la un pas să își piardă toată averea din România.DIICOT a pus sechestru pe vila lor, dar și pe mașinile de milioane de dolari

Citește și: Stenograme din dosarul fraților Andrew și Tristan Tate. Și-ar fi obligat victimele să se tatueze cu numele lor: „O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul”

„Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă de timp în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte, foarte mult. După ce m-am pensionat, intenționam să mă apuc de OnlyFans, printr-o cunoștință am ajuns la el, m-a învățat tot ce se poate. În momentul în care am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, mi-a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță. Totul a fost ok', a declarat Oana Tașcău.

Oana Tașcău, dată afară din funcția de director de penitenciar, din cauza unui caz de furt

Oana Tașcău este la rândul ei un personaj controversat. Fosta directoare de penitenciar a fost demisă din funcție în 2013, după ce depozitele închisorii au fost jefuite de către hoți, în repetate rânduri. Răufăcătorii au reușit la acel moment să fure 250 de tone de orz, notează Gândul.ro.

Oana Tașcău a renunțat la munca în slujba autorităților române și a devenit model pentru adulți pe platforma Only Fans. Aceasta a relatat, anul trecut, că a fost bătută de fostul concubin. Inițial se credea că agresorul era actualul partener al femeii, dar ea a oferit mai multe detalii pe pagina de Facebook.

„Când un bărbat devine violent, nu ii cauta scuze, nu îl ierta, pleacă. Nu o sa se schimbe, nu are nimic uman…..doar pleacă. Nu m-a lovit actualul iubit, ci fostul concubin cu care am avut o relatie de 12 ani si caruia i-am daruit doi copii minunati, am certificat medico-legal, am depus plângere penala. Nu este prima oara când folosește forța, am obosit sa ii caut scuze și sa iert un om care se comporta ca un animal.

Nu am întreținut relații sexuale cu domnul respectiv, ce a fost în suflet nu cred ca poate fi condamnat. Judecati-ma cu toții, sunt obișnuită sa fiu oaia neagra intr-o lume de sfinți. Și da, am curaj, iubesc și ma tem, dar doar de Dumnezeu', a scris aceasta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter