Oana Zăvoranu a cerut 5 ani de închisoare pentru Pepe. Ce au decis magistraţii azi

Publicat pe

Oana Zăvoranu a cerut 5 ani de închisoare pentru Pepe pentru săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare'. Oana Zăvoranu a pierdut mai multe procese pe care i le-a intentat lui Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, de care a divorţat în urmă cu opt ani. Şi în această speţă, Pepe a avut câştig de cauză. Magistraţii au decis că plângerea Oanei Zăvoranu este nefondată şi o obligă să plătească statului suma de 100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Oana Zăvoranu a cerut 5 ani de închisoare pentru Pepe. Ce au decis magistraţii aziOana Zăvoranu a cerut 5 ani de închisoare pentru Pepe. Ce au decis magistraţii azi

După ce a pierdut mai multe procese pe care i le-a intentat fostul soţ, Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, Oana Zăvoranu a cerut, de această dată, ca Pepe să fie urmărit penal. Din păcate pentru ea, nu a avut câștig de cauză, iar artistul a ieșit, din nou, victorios.

În baza art. 341 alin.6 lit. a) C.p.p. respinge ca nefondată plângerea petentei Zăvoranu Ioana (…) formulată împotriva ordonanței de clasare nr. 8453/P/2017 din 07.11.2018 a Parchetului de pe lângă Judecătorului 3 București prin care s-a dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare prev. de art.268 alin.1 C.p. față de intimații Pascu Nicolae Ionuț și SC Pepe Latin Music SRL ( fapta referitoare la plângerea formulată cu rea credință la data de 28.03.2011) și clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare prev. de art.268 alin.1 si 2 C.p. față de intimații Pascu Nicolae Ionuț și SC Pepe Latin Music SRL ( fapta referitoare la ticluirea de probe nereale în perioada 2011 -2016), soluții menținute prin ordonanța prim-procurorului parchetului nr. 917/II-2/2018 din 12.02.2019. Menține ordonanța de clasare nr. 8453/P/2017 din 07.11.2018 a Parchetului de pe lângă Judecătorului 3 București. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă pe petentă să plătească statului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă', au stabilit magistrații astăzi, potrivit cancan.ro.

Ce presupune inducerea în eroare a organelor judiciare

(1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(3) Nu se pedepseşte persoana care a săvârşit inducerea în eroare a organelor judiciare, dacă declară, înainte de reţinerea, arestarea sau de punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celui faţă de care s-a făcut denunţul sau plângerea ori s-au produs probele, că denunţul, plângerea sau probele sunt nereale', se arată în codul penal.

Oana Zăvoranu şi Pepe s-au căsătorit în 2006 şi au divorţat în 2011, de comun acord. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter