Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica în azil: "Am luat-o cu râie de acolo"

Publicat pe

Oana Zăvoranu a făcut declarații după ce a fost acuzată că și-a lăsat bunica în azil. Vedeta a povestit cum trăia aceasta acolo și cum ea a salvat-o. 

Bunica Oanei Zăvoranu a trăit în azil o bună perioadă. Vedeta a fost acuzată că a lăsat-o acolo și nu a avut grijă de ea. Acum, ea contrazice aceste acuzații și povestește cum a găsit-o acolo, bunica era slabă și chiar avea râie.

În acea perioadă, vedeta a încercat în repetate rânduri să o ia din azil și, într-un final, a reușit.

„Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o – chestii de fac oamenii mărunţi.

Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica în azil: "Am luat-o cu râie de acolo"Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica în azil: "Am luat-o cu râie de acolo"

Oana Zăvoranu, sinceră ca-ntotdeauna: „Am avut 10 perechi de silicoane!'/ ATAC cu precedent la „matracucile' operate din showbiz

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere persoane din showbiz şi de fiecare dată când a fost nevoită să recunoască o operaţie estetică, o relaţie sau ura pentru anumite personaje din lumea mondenă, a făcut-o fără pic de remuşcări. Oana nu a ascuns niciodată că şi-a schimbat de 10 ori silicoanele, însă are o problemă cu „matracucile’ din showbiz care impun drept un trend posteriorul uriaş al lui Kim Kardashian.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter