Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: "Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş"

Publicat pe

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de șapte ani și au ales de la bun început să păstreze discreția privind familia lor. Au reușit să treacă și peste pandemie, care a venit la pachet cu izolare și restricții, adică mult timp petrecut împreună, în casă. Octavia Geamănu glumește și spune că nu este deloc ușor să stai cu ea sub același acoperiș, iar dacă mariajul lor a rezistat și pandemiei, nimic nu-i mai poate despărți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în urmă cu 7 ani, iar la 5 ani de la cununie au decis să se căsătorească și religios. Cei doi au împreună un băiețel, Andrei, în vârstă de 6 ani, iar pandemia a fost un test important pentru familia lor. Au petrecut mai mult timp împreună decât au făcut-o în 15 ani de când se cunosc, dar… au supraviețuit.

Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: "Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş"Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: "Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş"

„Singurele aspecte negative au fost cele care ne împiedicau să ne vedem rudele, părinţii şi cele care aveau legătură cu viaţa socială a lui Andrei. În rest, am rezistat destul de bine, psihic, emoţional.

Niciodată, adunaţi aceşti 15 ani de când îl cunosc pe Ionescu, nu am petrecut atâta timp împreună.

Am supravieţuit. Cel puţin, eu. (…) E mai rezistent decât credeam. (râde) Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş. Dar unde e dragoste… e. (râde)', a declarat vedeta de la Antena 1 pentru okmagazine.ro.

Căsnicia ei cu Marian Ionescu funcționează foarte bine și preferă să fie cât mai discreți cu viața lor personală.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan. Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

Citește și: Adelina Pestrițu, despre aparițiile nud și operațiile estetice: „Îmi cunosc greșelile, alegerile mele au niște motive la bază/ EXCLUSIV

Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie

Întrebată dacă mai are parte de gesturi romantice din partea soțului ei, după atâţia ani de relaţie, Octavia Geamănu spune că încă are parte de surprize frumoase din partea partenerului său.

„Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar.

Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place', a mai spus Octavia Geamănu.

Ce ar face Octavia Geamănu dacă ar renunța la „Observator'

Octavia Geamănu este prezentatoare la Antena 1 și face televiziune de foarte mulți ani. Dacă ar fi nevoită să renunțe la jobul pe care îl are, vedeta consideră că totul se va întâmpla firesc în viața ei.

De asemenea, ea a mărturisit că la un moment dat va sosi și clipa în care nu va mai fi la pupitrul știrilor.

„Viaţa-i viaţă, am primit-o de la Divinitate. Ca de altfel tot ce ne înconjoară. Jobul face parte din viaţă. Dar joburile se mai şi schimbă. Noi ne schimbăm, ne dorim altceva la un moment dat… Chiar mâine-mâine nu se va întâmpla asta, să renunţ la Observator, însă în viitor cu siguranţă da.

O să vină totul într-un firesc. Cred foarte mult în Destinul meu. Evoluez zilnic, învăţ, mă dezvolt pentru o etapă firească din punct de vedere profesional. Să ştii că eu nu sunt înnebunită să apar la TV. Îmi place enorm ceea ce fac, mi se potriveşte şi se întâmplă ca asta să se petreacă în acest mediu.

Dar nu mă simt legată de un job anume. Nici n-ar fi sănătos să fie aşa. Viaţa trebuie trăită fără încrâncenare ori ataşamente de orice natură. Trebuie trăită cu încredere şi spirit. Sau, cel puţin, aşa vreau eu să trăiesc', a declarat Octavia Geamănu pentru sursa mai sus menționată.
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter