Octavia Geamanu s-a căsătorit cu Marian Ionescu

Publicat pe

Weekend-ul acesta a fost unul extrem de fericit pentru Octavia Geamanu. Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a casatorit cu Marian Ionescu, liderul formatiei Directia 5.

 

octavia geamanu si marian ionescu

 

Cei doi au avut parte de o cununie iesita din comun: s-au casatorit la Galati, acolo unde formatia Directia 5 se afla in turneu, fara rochie de mireasa si doar cu cei mai apropiati prieteni de fata.

 

A fost extravagant, ca aproape tot ce inseamna rock', spune Octavia. Am ales sa ne casatorim in afara Bucurestiului pentru ca ne-am dorit ca acest eveniment special pentru noi sa fie unul discret. I-am avut alaturi doar pe cei mai apropiati prieteni, insa chiar si pentru ei a fost o surpriza. Nimeni, in afara de mine si Marian, nu a stiut ca in timpul acestui turneu noi doi ne vom casatori. Prietenii cu care ne aflam la Galati in turneu credeau ca urmeaza sa iesim la masa, in oras', mai spune prezentatoarea Observator Special.

octavia geamanu

Cererea in casatorie a venit mai demult, la fel si inelul de logodna, insa abia acum au decis ca data de 31 ianuarie sa fie cea in care vor deveni oficial sot si sotie.

 

A fost emotionant, desi noi stiam de mult timp ca urmeaza sa ne casatorim, facusem deja logodna. Din momentul in care am luat hotararea sa ne casatorim discret, in timpul acestei deplasari la Galati, am mai avut doar de depus actele aferente', continua Octavia, care si-a pastrat numele de dinainte de a se casatori.

 

octavia geamanu si marian ionescu1

 

Imediat dupa cununie, chiar in timpul concertului sustinut de Directia 5, Marian Ionescu si-a chemat pe scena proaspata sotie si a facut in fata fanilor anuntul cel mare.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter