Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au primit cel mai frumos mesaj de felicitare

Publicat pe

Octavia Geamanu şi Marian Ionescu au anunţat ieri că vor deveni părinţi, acesta fiind primul copil al cuplului care s-a căsătorit anul trecut.

 

13006550_1407552979271137_6681181725666678366_n

 

Andreea Berecleanu, colega cu Octavia la Antena 1, le-a transmis astăzi un mesaj de felicitare foarte frumos.

 

Sunt 4 versuri din melodia „În numele dragostei', cântată de trupa Direcţia 5 în care activează de mulţi ani Marian Ionescu.

 

„Prietenilor mei Octavia si Marian, un mesaj pentru vestea minunata din viata lor! Daca in numele dragostei ai aparut/ Te iau ca pe un dar/ Iar daca zorile cu tine le-ai adus/ Nimic nu e in zadar! (Directia 5).

 

 

andreea berecleanu

 

Octavia a mărturisit ca nu ştie încă sexul copilului, dar şi-a pregătit un nume, Andrei. „Și eu, și Marian suntem anesteziați de fericire. E copleșitor sentimentul. Îl înțelegi cu adevărat numai atunci când trăiești tu asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai frumos cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simțeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică'.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter