Olivia Palermo şi Johannes Huebl – Proaspăt căsătoriţi

Publicat pe

Olivia Palermo, una dintre cele mai cunoscute fashioniste, s-a căsătorit cu iubitul ei, modelul german Johannes Huebl în cadrul unei ceremonii restrânse.

 

nunta1

 

 

Cei doi, a căror relaţie a început în urmă cu 6 ani şi jumătate, au spus Da' în oraşul Bedford, New York în prezenţa câtorva apropiaţi.

 

Ne-am dorit să păstrăm această zi doar pentru noi şi să ne bucurăm de ea doar alături de familie şi de doi prieteni. Bedford este un loc incredibil şi atât de romantic.', a scris vedeta.

 

 

nunta2

 

 

Olivia a fost o mireasă superbă, ea îmbrăcând o creatie Carolina Herrera. Din caşmir în partea de sus, outfit-ul de mireasa a fost completat cu pereche de pantaloni albi, scurti, peste care Olivia a avut o fustă din tul, asimetrică, cu tăietură adâncă pe picior, pe care a accesorizat-o, cu… „something blue”, o pereche de pantofi albstri.

 

O alegere care a surprins si despre care s-au facut numeroase speculatii, dar extrem de eleganta si care i s-a potrivit perfect.

 

Johannes a ales un costum alb, iar ca accesorii modelul a purtat cravată şi batistă, ambele de culoare inchisa.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter