Orlando Bloom şi Katy Perry au o relaţie

Publicat pe

Orlando Bloom şi Katy Perry au participat în urmă cu câteva săptămâni la gala Globurile de Aur şi i-au surprins pe cei prezenţi prin complicitatea lor lor.

 

Cei doi au zâmbit şi şi-au şoptit la ureche, iar ceea ce părea un flirt de o seară, iată că se transformă încet-încet într-o poveste de iubire.

 

„Orlando şi Katy petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Fiecare i-a cunoscut pe prietenii celuilalt şi par foarte fericiţi', a declarat un apropiat pentru revista People.

 

Weekend-ul trecut, cei doi au fost prezenţi la aniversarea fiului lui Robert Downey Jr unde au mers împreună cu Flynn, fiul lui Orlando, născut în timpul căsătoriei cu Miranda Kerr.

 

„Orlando şi Katy au râs, au dansat şi s-au distrat împreună cu Flynn. Au stat mult timp la petrecere. Katy părea să se simtă în largul ei alături de copii. Părea foarte fericită să petreacă această zi împreună cu Orlando', a dezvăluit un apropiat.

 

Cei doi au plecat împreună de la petrecere, Orlando conducând, iar katy stând în spate alături de Flynn.

 

Foto: Hepta

 

Orlando Bloom şi Katy Perry au o relaţieOrlando Bloom şi Katy Perry au o relaţie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter