Orlando Bloom – Are stea pe Walk of Fame şi cel mai adorabil copil

Publicat pe

Orlando Bloom – Are stea pe Walk of Fame şi cel mai adorabil copilOrlando Bloom – Are stea pe Walk of Fame şi cel mai adorabil copil

Actorul Orlando Bloom a fost onorat cu o stea pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame din Hollywood , intrând astfel în rândul celebrităţilor din cinematografie, televiziune, teatru şi muzică a căror activitate este recompensată astfel de Camera de Comerţ din Hollywood.  

 

Lui Bloom i-a fost acordată steaua cu numărul 2.521, iar la ceremonia organizată cu acest prilej a fost prezent şi baieţelul lui de 3 ani, Flynn, de a cărui mamă, top modelul australian Miranda Kerr, actorul s-a despărţit anul trecut.

 

Flynn a monopolizat întreaga atenţie, el fiind cel care a păşit pe steaua tatălui lui, imediat după inaugurare. Între timp, micuţul şi-a ocupat timpul mâncând o acadea şi a pozat extrem de convingător alături de Orlando.

 

Le mulţumesc fanilor mei pentru că, sincer, fără ei nu aş fi aici. Vă mulţumesc tuturor. Este o mare onoare', a spus Bloom cu această ocazie.

 

La 37 de ani, Orlando Bloom are în palmares producţii cu mare succes la public şi încasări uriaşe precum Stăpânul inelelor' sau Piraţii din Caraibe'. Anul acesta va putea fi văzut în partea a 2-a a seriei Hobitul, The Hobbit: There and Back Again' având lansarea în SUA pe 17 decembrie.

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter