Orlando Bloom, un adevarat Don Juan?

Publicat pe

Nici nu s-au stins bine comentariile legate de relatia lui Orlando Bloom cu Jennifer Aniston, ca actorul a fost vazut in compania altei femei.

Actorul de origine britanica s-a afisat la New York alaturi de Miranda Kerr, un manechin de origine australiana.

Miranda este imaginea faimoasei case de lenjerie intima, Victorias Secret si nu este la prima intalnire cu Orlando. In luna aprilie, cei doi pareau sa-si caute chiar un apartament pentru a se muta impreuna.

Au incercat sa nege orice legatura sentimentala, Miranda declarand ca Orlando este foarte simpatic, insa ei nu sunt decat prieteni. Iar fotografiile care ii infatisau impreuna nu surprindeau decat intalnirile intamplatoare dintre ei…

De data aceasta insa, lucrurile par ceva mai clare. La New York s-au comportat ca un adevarat cuplu, cei prezenti la intalnirea lor dintr-un restaurant remarcand fericirea care le plutea pe chip. Si-au petrecut seara mai mult sorbindu-se din ochi si mangaindu-se, ca doi indragostiti.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.orlandomultimedia.net.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter