Ornela Pasăre a divorțat în secret, acum 5 ani: "N-aș mai ierta dacă aș fi înșelată"

Publicat pe

Cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre a divorțat acum aproape cinci ani, în mare secret, și din declarațiile recente reiese că motivul despărțirii de soțul polițist ar fi infidelitatea acestuia. Ornela Pasăre spune că nu ar mai ierta niciodată dacă un bărbat ar înșela-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ornela Pasăre și subcomisarul Marian Lupu au divorțat în 2016 și s-a aflat abia trei ani mai târziu acest lucru. Artista de muzică populară susține că nu i-a plăcut niciodată să-și spele rufele murdare în public și de aceea a preferat să păstreze doar pentru ea detaliile ce țin de viața sa privată.

Ornela Pasăre a divorțat în secret, acum 5 ani: "N-aș mai ierta dacă aș fi înșelată"Ornela Pasăre a divorțat în secret, acum 5 ani: "N-aș mai ierta dacă aș fi înșelată"

„Am fost discretă, am divorțat în secret. Eu am divorțat în 2016 și s-a aflat acum ceva timp. Am vrut liniște, așa sunt eu. Când trec printr-o suferință prefer să fiu doar cu familia, nu-mi place să vin la televizor să plâng, să încarc oamenii negativ', a declarat Ornela Pasăre, pentru un post de televiziune.

Ornela Pasăre a dezvăluit că infidelitățile repetate ale soțului ei au fost motivul care a dus la destrămarea căsniciei lor după doar patru ani de la nuntă. Cântăreața de muzică populară dă și un sfat, din propria sa experiență, femeilor care ar putea trece prin situații similare.

„Nu aș mai accepta să am sufletul atât de bun și să iert prea mult.

În momentul în care ierți prea mult ești luat de prost. Dacă aș fi înșelată nu aș mai trece peste. Un om dacă te înșală o dată, te va înșela și a doua oară. Dacă îl ierți, acea iertare o ia ca pe o slăbiciune. Fetelor, dacă l-ați prins, l-ați lăsat!', a mai spus cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre.

Cântăreața spune că va fi mult mai selectivă cu următorii bărbați din viața ei și nu va mai accepta orice apare, de dragul de a avea o relație.

„A doua oară trebuie să fim mai selectivi, să cunoaştem un om mai bine. Prima dată eu zic că m-am grăbit', a afirmat ea.

Solista de muzică populară a explicat și cum și-ar dori să fie bărbatul de lângă ea.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, să duc la bun sfârşit proiectele mele. În viitor să am o familie, să am copilaşi, vreau vreo 3-4. Un bărbat trebuie în primul rând să mă iubească, să fie comunicare. Să fie atent, să aducă câte o floare, eu sunt foarte romantică', a spus Ornela Pasăre.

Citește și: Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu. Fetița a plecat cu mama ei în America și a dispărut de pe rețelele de socializare

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor/ EXCLUSIV

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani: „Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!'

Ornela Pasăre și-a văzut moartea cu ochii acum câțiva ani

Ornela Pasăre a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani, atunci când a participat la un meeting aerian de acrobație.

'N-am să uit niciodată acel accident aviatic, a fost groznic să îți vezi moartea cu ochii… să simți că te prăbușești și totul depinde de Divinite Mie îmi plac foarte mult sporturile extreme și atunci am participat la un meeting aerian de acrobație în calitate de copilot, cu un avion de mici dimensiuni.

La aterizare s-a întâmplat ceva la frâne, era să ne prăbușim și să aterizăm direct în prăpastie, însă Dumnezeu a făcut o minune și am aterizat la marginea prăpastiei, cu o aripă în pământ, m-am lovit la cap, la mâini, m-am speriat foarte tare', a spus Ornela Pasăre la Antena Stars.

Nu a fost pentru prima dată când Ornela Pasăre a fost la un pas să-și piardă viața. În urmă cu mai mulți ani, artista era să se înece. Salvarea sa a fost chiar fratele ei care a reușit să ajungă la ea cât mai repede și să poată să o scoată din apă la timp.

Totodată, artista a mai precizat că atunci când era mică putea să moară curentată, însă și atunci Dumnezeu a fost alături de ea și a reușit să treacă peste momentul greu.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter