OSCAR 2015: Top 10 poante de Oscar

Publicat pe

Într-o ceremonie destul de lungită şi presărată cu momente nesărate (de exemplu, glumele căznite ale gazdei Oscarurilor legate de previziunile sale), prestaţia prezentatorului Neil Patrick Harris (probabil l-aţi remarcat în Gone Girl – Fata dispărută') la Premiile Academiei Americane de Film a fost controversată.

 

Neil Patrick Harris

 

Cu toate acestea, glumele prevăzute în scenariu au fost apreciate. Iată o selecţie a celor mai bune poante spuse astă-noapte de Harris.

 

  1. Subiectul din «Citizenfour» , Edward Snowden, n-a putut fi prezent în această seară din cauza unui act de trădare'.
  2. Bine aţi venit la ediţia a 87-a a Oscarurilor. În această seară, vom onora ce are Hollywood-ul mai bun şi mai alb, scuze, mai strălucitor'.
  3. Anul acesta, actorii nominalizaţi vor primi cadouri în valoare de 160.000 de dolari, incluzând două vacanţe, produse de machiaj, haine, încălţăminte şi o maşină blindată, în caz că izbucneşte revoluţia'.
  4. (prezentând-o pe Dakota Johnson): Următoarea prezentatoare nu e doar starul filmului care a bătut toate recordurile cu premiera din februarie, «Cincizeci de umbre ale lui Grey», ci şi cea care te ajută să îi explici bunicii tale la ce foloseşte măsuţa pentru bătaia la fund'.
  5. «Lunetistul american» cu Bradley Cooper? E cel mai prolific lunetist din istorie, cu peste 160 de omucideri confirmate. Sau, cum ar zice Harvey Weinsteein, o dimineaţă liniştită!'
  6. Unele titluri de filme m-au băgat în ceaţă. De pildă, «Cum să îţi dresezi dragonul 2». Practic, realizatorii recunsoc că primul film n-a fost în stare să-i instruiască pe oameni cum să-şi dreseze dragonul'.
  7. (prezentându-l pe Channing Tatum): Iar acum, actorul al cărui fizic e de stripper şi joacă un rol de luptător. Jos pantalonii! Pardon, mâinile jos! Am spus pantaloni?! Asta şi voiam!'
  8. Bine aţi revenit la Oscaruri, sau, cum le zicem noi, Premiile Dependenţilor'.
  9. Numele lui Benedict Cumberbatch nu e doar unul dintre cele mai sonore în showbiz, e şi modul în care John Travolta pronunţă când vrea să spună Ben Affleck'.
  10. (apărând doar în lenjerie intimă, trimitere la o scenă celebră din Birdman – Omul pasăre'): Actoria e o profesie nobilă'.

 

Horia Ghibuţiu, foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter