Otravă pentru Codin! Ce părere au cei doi despre scandalul dintre Poliția Rutieră și șoferul cu numere anti-PSD

Publicat pe

Scandalul dintre Poliția Rutieră și Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere anti-PSD, a stârnit reacții diverse, cei mai mulți activiști din mediul online fiind de partea acestuia. Otravă și Codin n-ar fi avut cum să rămână indiferenți la acest subiect, pe care-l dezbat azi, la emisiunea Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!. începând cu ora 21.00.

O ediție specială Otravă pentru Codin, astă seară! Împreună cu invitatul special al emisiunii, Ionuț Rușu, fost concurent iUmor, cei doi dezbat cele mai controversate subiecte ale momentului, și nu sunt deloc puține. Ce i-a intrigat cel mai mult, pe cei doi? Scandalul dintre Poliția Rutieră și Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate în Suedia, cu numere anti-PSD. căruia i s-a făcut dosar penal, în cursul zilei de ieri. Fiți pe fază, Otravă și Codin comentează totul, în stilul caracteristic și au păreri pertinente!

Dar asta nu e tot! Campania #FărăPenali în funcțiile publice reprezintp, de asemenea, o inițiativă pe care cei doi o susțin, iar mesajul lui Tudor Chirilă, din weekend, nu ar fi putut trece neobservat. Chiar în timpul în care Chirilă însemna publicul prezent la eveniemntul Europa FM să semneze petiția împotriva politiienilor cu dosare penale, în București s-a desfășurat un eveniment grandios, organizat, surpriză, din banii publici. Cheltuielile? O sumă colosală, de ordinul sutelor de mii de euro. Codin și Otravă iau atitudine! Vă invităm să îi urmăriți azi, începând cu ora 21.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter