„Am învățat să trăim, să dormim, să ne spălăm în camionete!”. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și-au întrecut limitele la America Express

Publicat pe

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și-au întrecut limitele la America Express. Mai sunt doar câteva zile până când America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show din România, începe la Antena 1! Pe 15 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii vor urmări startul unei curse nebune, pe un traseu de peste 7.000 de kilometri, ce traversează Mexic, Guatemala și Columbia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dintre cele 9 echipe de vedete care pornesc pe Drumul Aurului, cea formată din stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla a intrat în competiție cu un aparent avantaj: Joaquin este originar din Mexic. America Express este, însă, competiția care reușește să-i provoace, să-i scoată din zona de confort și să-i ducă dincolo de limitele personale pe toți concurenții. Iar Joaquin recunoaște că întreaga experiență l-a surprins cu totul, chiar dacă inițial a crezut că este cumva pregătit pentru întâlnirea cu Mexicul, țara sa natală.

„Am învățat să trăim, să dormim, să ne spălăm în camionete!'. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și-au întrecut limitele la America Express„Am învățat să trăim, să dormim, să ne spălăm în camionete!'. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și-au întrecut limitele la America Express

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și-au întrecut limitele la America Express. Recent, cei doi concurenți au vorbit despre experiențele prin care au trecut pe „Drumul Aurului'. Cei doi au recunoscut că au învățat să trăiască în camioane, lipsiți de hrană și de condiții decente.

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla de la America Express.E din Mexic și s-a mutat în România de 20 de ani

Citește și: Cine este Ovidiu Buta de la America Express.A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi:”Timpul vindecă este…”. De unde au pornit zvonurile

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla de la America Express.E din Mexic și s-a mutat în România de 20 de ani

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și-au întrecut limitele la America Express

Deși este mexican de origine, Joaquin Bonilla a recunoscut că a explorat locuri cu totul și cu totul noi în această țară.

„Am descoperit lucruri care nu știam că există. Niște locuri despre care n-am auzit în viața mea! Acum, ca mexican, nu am niciun prieten sau rude care au văzut ce am văzut eu în Mexic!', a declarat el.

Una dintre experiențele noi, care a dat măsura puterii lor de adaptare, a fost autostopul – un test foarte stresant, care, în cazul lor, a însemnat mai multe camionete decât ar fi preconizat.

 'Când te uiți la TV, America Express nu pare un show făcut între două hoteluri. Dar nici nu credeam că va fi între două camionete sau două case care stau să cadă pe noi! Am învățat să trăim, să dormim, să mâncăm, să ne spălăm în camionete! Din trei mașini luate la autostop, două erau camionete', a povestit Ovidiu Buta.

„America Express ne-a antrenat foarte bine'

Cei doi concurenți au recunoscut că experiența de pe „Drumul Aurului' i-a învățat multe lucruri noi și i-a făcut să relaționeze mai ușor cu persoanele stăine.

„America Express ne-a antrenat foarte bine. Eu nu mai credeam că la vârsta mea pot să învăț atâtea lucruri noi. Pentru mine, pe Drumul Aurului, locul favorit a devenit pickup truck-ul. Într-o camionetă sunt singurele momente în care pot să privesc în stânga și-n dreapta și să admir peisajul, în timp ce stau cu picioarele întinse și mă și odihnesc, dacă nu sunt depozitate pe-acolo vreun cauciuc ori bagaje', l-a completat și Joaquin Bonilla.

Cât privește alte situații inedite cu care s-au confruntat, Ovidiu Buta spune că a fost surprins de puterea lui de a convinge niște străini să îi ajute în diverse misiuni.

„Descoperi în tine lucruri pe care nu știai că le ai. Să le relaționezi atât de ușor cu niște străini, să îi convingi să facă lucruri, să le ceri să facă anumite lucruri și ei să te asculte. Asta mie mi se pare cea mai mare descoperire raportată la propria persoană', a spus acesta.

Cine sunt ceilalți concurenți de la America Express

Celelalte vedete care pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Sursa foto: Comunicat de presă

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter