Ozana Barabancea si Mircea Radu, prieteni cu Darth Vader

Publicat pe

Fanii filmului Star Wars s-au adunat marti, 7 februarie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City pentru a vedea primii filmul „Star Wars – Episodul 1: Amenintarea fantomei” in format 3D, film distribuit in Romania de ODEON.

Ozana Barabancea si Mircea Radu s-au numarat printre curiosii veniti sa vizioneze varianta 3D a filmului regizat de George Lucas. Vedete, jurnalisti si bloggeri au avut parte de o primire speciala marti seara, inainte de vizionarea filmului. Ei s-au alaturat fanilor „Star Wars', prieteni TVR 2 care au castigat invitatii la eveniment prin intemediul paginii de Facebook TVR 2 sau urmarind programele postului.

Iubitorii genului science-fiction au fost invitati pe covorul rosu, au primit un cocktail special „Forvish' – bautura Jedi-ilor, si s-au fotografiat alaturi de personajele din Star Wars. Cei mici au fost ghidati de membrii Clubului Star Wars Romania si au invatat miscari de lupta Jedi si Sith.

Vizionarea a fost organizata de TVR 2 impreuna cu Odeon (distribuitorul filmului in Romania), Club Star Wars Romania si Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.
 

Sursa: TVR
Foto: Ioan Chirita/TVR2
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter