Ozzy Osbourne a fost operat de urgență. Rockerul nu mai poate urca pe scenă

Publicat pe de Ozzy Osbourne

Artistul Ozzy Osbourne a fost operat de urgență, sâmbătă dimineață, din cauza unei infecții severe la mâna dreaptă. Rockerul se află în spital, sub supraveghere medicală, însă, din această cauză, nu mai poate urca pe scenă, fiind nevoit să-și anuleze unul dintre concerte. 

Rockerul britanic a anunțat pe contul său de Facebook că a fost operat la mâna dreaptă din cauza unei infecţii. El a adăugat că se simte bine și se află sub supravegherea medicilor.

Ozzy a dat asigurări că marţi va reveni pe scenă, în Chula Vista, iar concertul din Los Angeles a fost reprogramat pentru 16 octombrie.

Pentru a-şi asigura fanii că starea lui este bună, Ozzy Osbourne a publicat pe conturile de Facebook şi Instagram o fotografie în care apare mâncând îngheţată. „Mă simt mai bine după operaţie. Îngheţata ajută’.

Ozzy Osbourne a fost operat de urgență

Ozzy Osbourne se află în prezent în turneu – „No More Tours 2′ -, prin care sărbătoreşte cinci decenii de activitate şi care va marca şi finalul carierei sale. Seria de concerte se va încheia în 2020.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter