P. Diddy, un pericol pentru relația dintre J. Lo și Casper Smart

Publicat pe

Deși nici bine nu a ieșit din scandalul sexual cu un transexual în care a fost implicat recent, se aude că dansatorul Casper Smart ar fi furios pe iubita sa.

51419083 Celebrities attend the 2014 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena on May 18, 2014 in Las Vegas, Nevada. Celebrities attend the 2014 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena on May 18, 2014 in Las Vegas, Nevada. Pictured: Casper Smart, Jennifer Lopez FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Cuplul ar fi fost chiar pe punctul de a se despărți imediat după petrecerea American Music Awards, eveniment la care artista și-ar fi revăzut fostul logodnic, rapper-ul P. Diddy.

 

Se pare că apropierea dintre cei doi l-ar fi înfuriat pe coregraf, acesta ajungând chiar s-o acuze pe partenera sa că l-ar fi înșelat.

 

Din fericire, maturitatea lui Jennifer și-a spus cuvântul, vedeta reușind să îl convingă pe iubitul său că între ea și fostul nu mai este niciun fel de legătură romantică sau atracție fizică.

 

Între timp, J. Lo se pregătește pentru șirul de spectacole pe care le va susține în Las Vegas începând cu 20 ianuarie.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter