Pamela Anderson revine în „Baywatch”

Publicat pe

Dwayne Johnson, cunoscut sub numele de scenă „The Rock”, a anunţat pe Instagram că actriţa americano-canadiană s-a alăturat distribuţiei filmului „Baywatchi”, o adaptare după serialul de televiziune cu acelaşi nume.

 

După ce anul trecut, Pamela a reacţionat dur la adresa producătorilor când a auzit că rolul ei a fost dat altei actrițe, iată că acum are motive de bucurie.

 

Actriţa în vârstă de 48 de ani se va alătura distribuţiei filmului din care face parte şi David Hasselhoff, unul dintre actorii principali ai serialului Baywatch, care a fost lansat în 1989.

 

Cel care a facut public anunțul a fost Dwayne Johnson care  a postat o fotografie pe reţeaua sa de socializare, în care se afla alături de Pamela, descriind-o pe artistă ca fiind „una dintre cele mai emblematice figuri ale unei generaţii”. „Nu am putea face acest film fără Anderson”, a comentat actorul în dreptul fotografiei.

 

Adina Vilcea, Foto: Instagram

 

Pamela Anderson revine în „Baywatch'Pamela Anderson revine în „Baywatch'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter