Pandemia a determinat-o pe Claudia Pavel să se reprofileze: "Trebuia să fac și altceva, din motive financiare!"

Publicat pe

Artiștii traversează un an foarte greu. Restricțiile impuse de epidemia COVID-19 îi impiedică să urce pe scenă și să ia contact cu fanii lor, astfel că fiecare a încercat să găsească o sursă alternativă de venit. Claudia Pavel, alias Cream, a găsit soluția salvatoare, bucurându-se, totodată, de pasiunea sa pentru muzică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia recunoaște că nu este ușor și s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul. Vin și bani în plus, se bucură de vară, de mare și de soare, dar îi și are pe ai ei aproape toată vara pentru că afacerea pe care a gândit-o se desfășoară la Constanța, orașul său de baștină.

„În perioada stării de urgență am stat acasă, am respectat toate regulile, în lockdown nu am ieșit 2 luni din casă, după care când ne-au dat drumul primul lucru pe care l-am făcut a fost să venim la mare, la mama și la tata, pentru că nu îi văzusem de 5 luni. A fost foarte greu, dar am încercat să ne menținem și să mâncăm sănătos, să facem detoxuri, să facem multe sucuri de legume și fructe, să ne mișcăm. Apoi am început să merg ușor-ușor la studio, să trag mai multe piese.

Săptămâna trecută am filmat două videoclipuri, probabil că în toamnă le voi da drumul până la urmă, pentru că acum toată luna august sunt ocupată cu Vaporașul muzical, un proiect de care sunt foarte mândră. Acest proiect nu are scop comercial, ci doar educațional și cultural, având motto-ul «E cool să fii cult». Misiunea proiectului este de a oferi o alternativă culturală copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani, de a sărbători și promova elemente artistice și de a nutri și promova arta și cultura”, a povestit Claudia pentru Click!.

Pandemia a determinat-o pe Claudia Pavel să se reprofileze: "Trebuia să fac și altceva, din motive financiare!"Pandemia a determinat-o pe Claudia Pavel să se reprofileze: "Trebuia să fac și altceva, din motive financiare!"

Claudia Pavel recunoaște că nu este ușor să reziști, ca artist, în această perioadă, când concertele sunt interzise. Așa că, profită cât poate de timpul petrecut alături de copilul și părinții ei.

Este, într-adevăr, o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală, am auzit foarte mulți artiști plângându-se, nu prea avem niciunul dintre noi concerte. Mă rog, eu la mare, aici, am câteva, unul pe săptămâna tot am, pe lângă Vaporașul meu, dar în momentul ăsta mă focusez foarte tare pe acest proiect, fiind toată luna august, e foarte solicitant.

Mă ocup și de Noah, și cam ăsta este timpul. Am înregistrat deja suficiente piese, așa că nu cred că mai ajung în studio luna aceasta, dar nu știe nimeni ce vremuri or să mai fie pentru industria noastră muzicală. Vom vedea! Eu sunt de mai mult de 20 de ani pe piață și au fost perioade bune, foarte bune, extraordinar de bune, altele mai proaste, așa este și muzica și viața artiștilor, cu suișuri și coborâșuri.

Atunci când ai o carieră atât de lungă este clar că sunt în acest business din cele mai frumoase motive și anume dragostea pentru muzică. Și asta o să continui să fac, chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare, dar în principiu muzica rămâne pentru mine prima dragoste', a spus cântăreața.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter