Parastasul de 40 de zile pentru Răzvan Ciobanu va avea loc în restaurantul lui preferat

Publicat pe

Pe 1 iunie va avea loc parastasul de 40 de zile pentru Răzvan Ciobanu, iar prietenii lui buni au decis ca evenimentul să aibă loc în restaurantul său preferat din București. Doar 20 de persoane foarte apropiate designerului care și-a pierdut viața pe 29 aprilie vor lua parte la parastas.

Parastasul de 40 de zile pentru Răzvan Ciobanu va avea loc în restaurantul lui preferatParastasul de 40 de zile pentru Răzvan Ciobanu va avea loc în restaurantul lui preferat

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai apropiate persoane pentru Răzvan, a mărturisit pentru Click! faptul că meniul de la parastas va cuprinde câteva dintre mâncărurile lui preferate, respectiv pacheţele de primăvară, focaccia cu parmezan şi muşchi de vită cu sparanghel.

Răzvan Ciobanu a murit la doar 43 de ani, într-un tragic accident de circulație petrecut în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare.

Moartea designerului a stârnit o serie de controverse, părerile fiind împărțite în ceea ce privește cauza decesului. Au existat voci care au declarat, sub protecția anonimatului, că Răzvan Ciobanu ar fi fost ucis, altele că designerul s-ar fi sinucis. În urma autopsiei s-au detectat cinci substanțe în sângele lui Ciobanu, despre care se crede că ar fi droguri. Ancheta este încă în curs de desfășurare.

Răzvan Ciobanu a fost jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!' (Kanal D), alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu în sezonul 1, 2 şi 3. În 2018, el a fost implicat şi în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter