Parisul nu i-a purtat noroc Pippei Middleton: scandal cu paparazzi!

Publicat pe

Parisul nu i-a purtat noroc Pippei Middleton: un intreg scandal a inceput dupa ce a fost fotografiata zambind in timp ce soferul automobilului in care se afla a indreptat un pistol catre un paparazzo.

Pippa Middleton (28), cumnata printului William al Marii Britanii, s-a aflat in weekend in capitala Frantei pentru o petrecere organizata de aristocratul Arthur de Soultrait – relateaza people.com. Cum si-a facut aparitia alaturi de mai multi barbati din inalta societate, paparazzi nu au scapat-o nicio secunda din ochi. Se pare ca, enervat de insistenta posesorilor de aparate foto, soferul decapotabilei in care se afla Pippa, a scos pistolul si a amenintat un paparazzo.

Imaginea imortalizata de acesta a fost publicata la scurt timp de tabloidul The Sun care a catalogat incidentul ca o proba de prostie, anuntand ca Pippa zambea prosteste in timp ce prietenul ei „flutura ca un imbecil un pistol pe o strada din Paris”.

Deocamdata nu se stie daca pistolul era adevarat ori daca fotograful amenintat a depus o plangere. Dar scandalul e in floare…
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter