Paul McCartney - Un divort lung si costisitor

Publicat pe

Pretul libertatii lui Paul McCartney pare sa fie unul extrem de ridicat. Pentru a semna actele de divort, Heather Mills nu este dispusa sa renunte la niciun cent din suma pe care a cerut-o initial.

Fostul Beatles si Heather au petrecut mai bine de opt ore in tribunal, incercand sa gaseasca o solutie convenabila ambelor parti, fara a ajunge la vreun rezultat. In acest context, procesul are toate sansele sa devina, daca nu cel mai lung, cu siguranta cel mai costisitor inregistrat pana acum in Regatul Unit.

Avocatii lui Paul McCarney (65 de ani) nu au reusit sa o convinga pe Mills (39 de ani) sa semneze o clauza pentru ca aceasta sa se angajeze astfel sa nu dezvaluie niciun amanunt legat de casatoria sa cu Paul.

In conturile lui Paul se afla peste un miliard de dolari, din care fostul manechin ar putea primi aproximativ 72 de milioane. Heather joaca insa tare si este de acord si cu o suma mai mica, daca nu va fi obligata sa semneze cauza de confidentialitate.

Paul si Heather au anuntat ca se despart in luna mai a anului 2006, presa dezvaluind ca motivul principal al separarii a fost „tratamentul special' pe care Paul i l-a aplicat in cei patru ani de mariaj consoartei sale. Heather il acuza pe McCartney ca a lovit-o adesea. (L.F.)

Foto: www.imdb.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter