Paul Walker: Omagiu emoţionant adus de fiica sa

Publicat pe

Pe 12 septembrie, Paul Walker ar fi împlinit 42 de ani. Actorul a murit în 2013 în urma unui accident de maşină, iar de ziua sa de naştere fiica lui, Meadow Walker, i-a adus un omagiu emoţionant.

 

walker1

 

Dispariţia bruscă a lui Paul Walker la 40 de ani a provocat multă suferinţa în rândul fanilor filmului „Fast&Furious' în care juca, iar acum, dupa 2 ani, nimeni nu l-a uitat.

 

În timp ce Vin Diesel i-a dat fiicei sale numele Pauline, în memoria bunului său prieten, Meadow, fiica de 16 ani a lui Paul Walker publică des fotografii din copilăria sa în care apare alături de tatăl ei.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum, când în dreptul unei astfel de poze a scris şi un mesaj foarte frumos.

 

walker

 

„Când mă gândesc la tătăl meu, mă gândesc şi la pasiunile lui. Pasiunea sa pentru ocean, cea de a salva animalele, de a ajuta oamenii şi pasiunea lui pentru fapte bune'.

 

Meadow s-a hotărât să continue ceea ce începuse tatăl ei, anunţând înfiinţarea unei fundaţii: „Vreau să creez aceasta fundatie deoarece îmi doresc să împart această latură a lui cu întreaga lume. Sunt incredibil de mândră să lansez #PaulWalkerFoundation, chiar de ziua lui de naştere. Nu ar fi existat o cale mai bună pentru a-mi aniversa tatăl'.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter