Paula Chirilă are o fetiță superbă. Cât de mult seamănă micuța cu mama ei!

Publicat pe

Actrița Paula Chirilă este deja un nume cu notorietate la noi, mai ales în urma colaborării cu trupa Divertis. Actriță de teatru și film, prezentă, de asemenea, în multe show-uri celebre de televiziune, ea a ales să păstreze maximă discreție asupra vieții personale.

Dincolo de scenă și de micile ecrane, Paula Chirilă este mama Carlei, o fetiță superbă, în vârstă de 9 ani. Până acum, aparițiile publice ale micuței au fost extrem de puține. Cele două au mers, însă, împreună, la o emisiune de la Antena Stars. Pentru cei care nu au văzut-o pe Carla, asemănarea cu mama ei a fost frapantă.

În emisiunea de la Antena Stars, Carla a vorbit despre dragostea imensă pe care i- o poartă lui Molly, pisicuța pe care a găsit-o acum ceva timp e stradă. De pisicuță s-a atașat și Paula care o vede acum ca pe sora mai mică a Clarei.

'Voiam o pisicuță de rasă. Înainte de Molly aveam o birmaneză pe care am iubit-o foarte mult și îmi doream una la fel. Dar a venit ea în viața noastră. A găsit-o o prietenă pe stradă și era cât o palmă. Am luat-o, am zis că ea și Molly vor fi ca două surori', povestește Paula Chirilă în cadrul emisiunii 'Stăpânii vedetelor'.

Fetița Paulei Chirilă

Clara, fetița Paulei Chirilă

Paula Chirilă trăiește o nouă poveste de dragoste

Actrița a divorțat de soțul ei, scenaristul clujean Marius Aciu, după 12 ani de căsătorie. Dar, cum există viață și după divorț, actrița a găsit împlinirea alături de buzoioanul Adrian Petroșe, cu 27 de ani mai tânăr. 

Deși nu oferă public prea multe amănunte despre povestea de iubire pe care o trăiește, Paula nu neagă că lucrurile s-au așezat frumos în viața ei sentimentală.

'Nu vreau să dau prea multe informații până lucrurile nu devin serioase așa. Sunt o femeie extrem de curtată și mă bucur din plin de lucrul acesta. Mi-a atras cineva atenția ca să spun așa, dar nu spun mai multe. Îmi e și frică de eșec. Prefer să spun mai puține, iar atunci când va fi ceva foarte sigur să spun că el este. Deocamdată mă curtează', a dezvăluit vedeta.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter