Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum: „Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp” / SUPEREXCLUSIVITATE

Publicat pe

Paula Seling a adoptat o fetiță, acum 6 ani. Frumoasa cântăreață a făcut publică această superexclusivitate în numărul de Ianuarie al Revistei VIVA! În cadrul interviului amplu și extrem de emoționant, artista ne-a făcut cunoștință cu micuța minunăție din viața ei. Se numește Elena și are 9 ani și a făcut-o pe solistă să simtă cel mai puternic sentiment: acela de a fi mamă. Iată de ce a ținut totul secret până acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula, ne reîntâlnim în pragul noului an și știi cum se spune… Cele rele să se spele, cele bune să se adune! Cum pășești, așadar, în 2023?

Sper ca anul 2023 să fie blând, să fie cu sănătate, multe zâmbete, să aducă timp petrecut cu cei dragi, călătorii în locuri frumoase, clipe savurate în tihnă. Pentru anul ce va veni, îmi doresc, tare mult, să vină cu proiecte noi și valoroase, pe care publicul meu să le pună în suflete. Cer iubire și fericire, nu lucruri materiale, pentru că tot ce contează este liniștea.

Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum: „Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp' / SUPEREXCLUSIVITATEPictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum: „Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp' / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Ce studii are Paula Seling și cum s-a apucat de muzică:”Părinții îmi spuneau să mă apuc de o meserie serioasă”

Citește și: De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă, la 43 de ani:„Nu am mai mâncat carne de 11 ani' / EXCLUSIV

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după finala Cupei Mondiale.Mulți au crezut că e mama lui, Celia Cuccitini

Citește și: Cine ar fi iubita secretă a fotbalistului Mbappe.Rose Bertram are doi copii cu un fotbalist care a jucat tot la PSG

Paula Seling a adoptat o fetiță, acum 6 ani

Anul 2022 a fost unul destul de complicat pentru noi toți. Pentru tine care au fost cele mai mari provocări în plan profesional și personal?

În plan profesional, 2022 a fost un an tare plin, productiv. Am avut multe spectacole, atât în țară cât și în străinătate, lansări de piese și videoclipuri, am pregătit și susținut evenimentul aniversar de la Chișinău, din 3 noiembrie, unde Palatul Național și-a deschis porțile pentru publicul neîncăpător ce a dorit să îmi fie alături la aniversarea a 25 de ani de la debutul național.

Mi-au fost alături artiști mari, acompaniați de Orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros, Camerata Chișinău și Angry Band, iar domnul Andrei Locoman a fost cel căruia îi datorez așa un uriaș succes, pentru că a răspuns prompt dorinței mele de a celebra sub umbrela Moldova Concert. Îi mulțumesc și sunt profund recunoscătoare! Concertul va fi difuzat integral în noaptea de Revelion, la TVR.

Totodată, am reorganizat, alături de prietenii de la Sublime, turneul „Colindăm colindăm, ce s-a bucurat de un succes imens la public, cu casa plină și o mare bucurie de a mă reîntâlni cu publicul meu, după o perioadă de pauză cauzată de pandemie. O lună decembrie plină în spectacole, pe care am îmbrățișat-o cu tot sufletul și dăruirea mea, pentru a-mi încânta publicul drag.

„În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea'

Cu asta ar fi trebuit să încep, dar, recunosc, am mărit puțin suspansul… Acum câțiva ani, în viața ta a intervenit o schimbare majoră, despre care nu a știut mai nimeni: ai înfiat o fetiță. Am prea multe întrebări, așa că o să te rog să ne-o prezinți tu!

Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!

De ce a ținut artista totul secret până acum

Apropo de părinți, bănuiesc că bunicii ca orice bunici, au tendința să o răsfețe în exces. Tu ce părere ai despre acest lucru?

Părinții mei sunt bunici deja de aproape șase ani. Mama a fost profesor, iar tata inginer. O răsfață cu măsură, așa cum face orice bunic. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a intrat de aproape șase în familia noastră, a petrecut vacanțe la Remetea, la părinții mei, și, de atunci, suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer.

Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp'

Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, iar singurul lucru important, pentru mine, era echilibrul Elenei și starea ei din fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp.

Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi, m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că „Paula Seling nu are copii!.

Înainte de acest moment, am evitat să răspund la întrebări, în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost. Titlurile sunt, mereu, puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook-uri incitante pentru a face clickbait-uri. M-am mirat și m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri și apariții mai vechi, înainte ca Dumnezeu să o aducă în familia noastră.

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!

I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!. I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori că lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media, care știau despre draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie deja atâta timp.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Tiberiu Arsene, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter