Paula Seling participa la ”Dansez pentru tine”

Publicat pe

Paula Seling a acceptat provocarea de a dansa in cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” care va incepe la jumatatea lunii octombrie.

Paula SelingIdeea de a lupta cu toate armele pentru o cauza buna, de a te supune unor teste pentru a indeplini dorintele altor oameni – asta te educa, te formeaza. Vointa nu are limite atunci cand cineva depinde de tine, daca ar trebui sa treci de un obstacol, fiind singurul implicat, poate ca ai renunta mai usor. Acest context este perfect pentru mine. A fi mai bun pentru altii inseamna a schimba in bine ceva in tine.', spune Paula Seling.

Ea si-a dorit dintotdeauna sa urmeze cursuri de dans, insa nu a avut determinarea de face acest lucru pana acum.

„Imi place sa ma supun la teste, sa fac lucruri noi. Vreau sa muncesc, imi place sa muncesc, sper, insa, sa fiu atenta sa nu intind coarda prea mult. Oboseala nu-mi prieste foarte bine”, marturiseste cantareata.

Desi nu a dansat niciodata tango, Paula Seling l-ar putea alege ca dans preferat, pentru ca i se pare feminin si puternic in acelasi timp.

Foto: Radu Bucura
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter