Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision

Publicat pe

Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision 2010, competitie in care cei doi artisti vor participa cu piesa Playing with fire'.

Paula Seling, Ovi Dupa ce anul trecut Ovi a participat pentru Norvegia, tara care va gazdui editia de anul acesta, acum el va reprezenta Romania.

Sunt foarte incantata de colaborarea cu Ovi si cred ca muzical intre noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision. Imi place vocea lui Ovi, mi se pare ca are o personalitate muzicala deosebita, ca stie ce face si ca are multa determinare. Piesa este excelenta si ne ofera posibilitatea sa ne punem in valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat atatia ani. Doua voci, doi pianisti, un Eurovision…', spune Paula.

Alaturi de Ovi, ea va sustine un turneu de promovare pentru finala din 6 martie, turneu care va include urmatoarele orase: Sibiu, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Targu Mures, Bistrita.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter