Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent. Ce spune despre Smiley și Alexandra Dinu

Publicat pe

Vineri, 5 februarie 2021, începe sezonul 11 Românii au Talent. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare noile ediții, care vor fi difuzate de două ori pe săptămână: luni și vineri. În plus, o vom putea urmări acum și pe Alexandra Dinu, noul jurat care l-a înlocuit pe Mihai Petre. Ce a dezvăluit Pavel Bartoș despre ea?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 11 se anunță a fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Însă, de departe cea mai mare surpriză a acestui sezon, este modificarea în componența juriului.

Românii sunt pregătiți să savureze momente spectaculoase, comentariile savuroase ale juraților, dar și să admire talentul concurenților. Din păcate, pandemia a întârziat mult producția pentru sezonul 11, dar acum echipa este pregătită să ne ofere niște ediții fabuloase. Cei patru jurați din acest sezon sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent.  Ce spune despre Smiley și Alexandra DinuPavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent.  Ce spune despre Smiley și Alexandra Dinu

Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent

Pavel așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul sezon. A fost o perioadă grea, atât pentru artiști, cât și pentru televiziuni. Pandemia a lăsat urme grele, dar viața trebuie să meargă cumva mai departe. Acum, într-un interviu pentru Libertatea pentru Femei, Pavel Bartoș a făcut o serie de dezvăluiri.

„Ca de fiecare dată când am avut câte un nou jurat, acesta a fost primit cu brațele deschise. Și ne-am bucurat împreună de tot ce ni se întâmplă la Românii au talent”, a spus Pavel, despre Alexandra Dinu.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent: „Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit”

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a făcut pe detectivul și și-a urmărit iubitul toată noaptea

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală

Ce sfat i-a dat Pavel Bartoș lui Smiley

Cei doi prezentatori de la Românii au Talent au devenit buni prieteni. Cântărețul se pregătește, alături de Gina Pistol, pentru venirea pe lume a fetiței lor. Pentru că el are mai multă experiență ca părinte, Pavel i-a dat câteva sfaturi utile.

„Să se bucure de fiecare clipă la maximum, deoarece este un moment extraordinar, este ceva ce nu poate fi definit și ceva ce înveți să faci tot mai bine cu fiecare zi. Și i-am recomandat să aibă răbdare, eu încă învăț la acest capitol.

Eu, în primul rând, mă bucur că Smiley va fi tată pentru că mi se pare lucrul cel mai tare din lume care i se poate întâmpla unui bărbat. Cred că să fii tată este împlinirea de care fiecare avem nevoie, dă adevăratul sens al vieții. M-aș bucura să aibă cât mai mulți copii pentru că știu că îi plac și sunt sigur că va fi un tătic grozav”, a declarat Pavel, despre Smiley.

Ce ne așteaptă în sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent

Vom avea parte de dansatori, cântăreți, magicieni sau sportivi talentați. Pavel Bartoș și Smiley îi încurajează și acum pe concurenți, în culise. Mai este puțin timp până când vom afla care sunt norocoșii ce au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare.

‘Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show’, a anunțat Pavel Bartoș, înainte de noul sezon.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter