Pavel Bartoș împlinește azi 46 de ani. De ce sărbătorește departe de familie

Publicat pe

Pavel Bartoș împlinește astăzi, 20 ianuarie 2020, frumoasa vârstă de 46 de ani. Cel puțin așa scrie în buletin, căci dacă ne luăm după energia lui Pavel, nu i-am da mai mult de 20. Din păcate pentru el, nu poate să petreacă alături de soție și fetițe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă a pandemiei plină de restricții, acum lucrurile s-au mai relaxat puțin. Actorii au fost printre cele mai afectate categorii, din cauză că nu s-au mai putut juca spectacole ca înainte. Nici pentru seriale nu a fost o muncă mai ușoară. Astăzi, chiar dacă se află departe de fetele lui dragi, Pavel are toate motivele să fie fericit.

Prezentatorul Românii au Talent se află în Munții Tatra din Slovacia, unde filmează un lungmetraj. Alături de el se află o altă colegă de breaslă și fostă vedetă ProTV, Dana Rogoz. Simpaticul actor a postat o serie de mesaje pe contul lui de Facebook, acolo unde a pus și multe imagini de pe platoul de filmare. Peisajul pare parcă din basme.

Pavel Bartoș împlinește azi 46 de ani. De ce sărbătorește departe de familiePavel Bartoș împlinește azi 46 de ani. De ce sărbătorește departe de familie

Pavel Bartoș împlinește azi 46 de ani

Se pare că bucuria unui nou proiect cinematografic i-a alinat dorul de casă. Pavel a ținut să le spună și urmăritorilor lui că nu este o problemă faptul că aniversarea lui l-a prins la muncă, într-o altă țară.

„Fața mea de ora 7.00 dimineața, gata de filmare! Pur și simplu mă bucur de ce mi se întâmplă! Îmi fac meseria, ceea ce în aste vremuri pare un miracol, dar asta fac! Sunt un fericit! Sărbătoresc prin muncă! Într-adevăr într-un loc de vis! Vă mulțumesc pentru toate urările bune și nebune! Promit ca in următoarele zile sa va și răspund la mesaje!”, a scris Pavel Bartoș, pe Facebook.

Citește și: Pavel Bartoș, primele declarații despre Smiley și Gina Pistol ca viitori părinți

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre viața ei amoroasă:„A treia căsătorie va fi pentru totdeauna. Bărbatul din viața mea…'

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: „El îmi cere să ne împăcăm'

Citește și: Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

Cum se împacă programul aglomerat cu viața de familie

Deși are un program infernal, Pavel Bartoș reușește să petreacă timp cu familia sa, formată din soție și cele trei fetițe. Vedeta ne-a povestit, însă, că până în 2018 vacanța lui era un dezastru: nu reușea să-și ia niciodată concediu mai lung de șapte zile.

Prins cu atâtea proiecte, de la Vocea României până la Românii au talent și meseria de actor, ani de-a rândul Pavel Bartoș nu a știut ce e aceea vacanță. În acel an a pus însă piciorul în prag pentru a petrece mai mult timp alături de familie, formată din soția sa Anca și cele trei fiice, Eva, Sofia și Rita.

Acestea sunt acum regulile după care se ghidează Pavel pentru a reuși să dedice timp celui mai important lucru din viața lui: ‘În ultimii doi, trei ani am început, totuși, să am din ce în ce mai mult timp liber. Cumva, îmi pot aranja timpul acum. Ca să-ți spun sincer, anul ăsta a fost prima dată când am avut concediu o lună și jumătate.

Eu nu am avut niciodată atâta vacanță, maximul era șapte, opt zile. Ei, anul acesta vreme de trei săptămâni am vizitat un loc, următoarea săptămână alt loc, chiar a fost incredibil. Din acest motiv, de exemplu, eu nu prezint evenimente și aleg să nu am activități de Revelion și de Crăciun sau în preajma acestor sărbători. Din 22 decembrie până în 5 ianuarie eu sunt al familiei’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter