Pe ce se duc banii in familia Beckham

Publicat pe

Pe ce se duc banii in familia Beckham

Pe ce se duc banii in familia Beckham

Cand ai un sot ca David Beckham, banii nu par a fi o problema. Singurele momente de stres, le incerci atunci cand nu prea mai stii pe ce ai putea cheltui banii care vin si tot vin. Cu o sotie ca Victoria Beckham, conturile se golesc insa cu o rapiditate fantastica.

De cand Posh s-a mutat in LA, patronii anumitor magazine si-au vazut incasarile crescand spectaculos. Asadar, pe ce se duc banii in familia Beckham si care sunt magazinele care au de castigat de pe urma mutarii lui Posh?

Victoria si-a cumparat o trusa de machiaj de 3670 de dolari. Pentru fuste scurte a platit 5745 de dolari, iar o rochie Dolce and Gabanna a meritat cei 5.000 de dolari.

In plus, Victoria incearca sa se familiarizeze cu noul oras, fiind extrem de ocupata cu aflarea celor mai bune restaurante sau a saloanelor de infrumusetare cele mai sic. Asta deoarece nu se stie niciodata cand ai nevoie de o masca pentru o iesire la unul dintre restaurantele selecte ale LA-ului.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: http://www.davidbeckham.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter