Pe cine invită Kate Middleton la ceai în fiecare dimineaţă

Publicat pe

Căsătorită cu Prinţul William, Kate Middleton a intrat în cel mai puternic mod în aristocraţia britanică, însă Ducesa este departe de a avea vreun aer de superioritate.

 

kate1

 

Prezentă la numeroase evenimente unde are ocazia să întâlnească oameni din diferite straturi sociale, Kate este foarte modestă şi extrem de amabilă cu cei din jurul său, indiferent de statutul acestora.

 

Acasă la ea, Ducesa de Cambridge se comportă exemplar, având acelaşi ritual în fiecare zi, care îi face o mare plăcere: îşi bea ceaiul la Anmer Hall alături de angajaţii care muncesc pe proprietatea cuplului princiar.

 

Pentru ea este o adevărată onoare să-şi înceapă ziua în compania personalului de pe splendida proprietate oferită de Regina Elisabeta a II-a şi unde s-a mutat dupa naşterea Prinţesei Charlotte.

 

Proprietatea se întinde pe 8.000 de hectare, are 10 camere şi mai multe saloane, ceea ce înseamnă că William şi Kate trebuie să trăiască alături de un personal numeros, dar asta nu pare a fi deloc o problemă pentru cei doi.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter